RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» 22 кулі. Безсмертний [Режисерська версія] ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


22 кулі. Безсмертний [Режисерська версія] (2010) BDRip-mini 720p [uk]

 


Жанр: бойовик, екшн, кримінальний
Країна: Франція

Кіностудія / кінокомпанія: Europa Corp
Режисер: Рішар Беррі
Актори: Жан Рено, Кад Мерад, Рішар Беррі, Марина Фоіс, Жан-Пьєр Дарруссен

Сюжет:
Шарль Матей - один з хрещених батьків Марселя. Він вирішує відійти від справ і жити спокійно, адже йому чимало років, а за спиною дуже бурхливе життя. Але компаньйони проти такого повороту подій. На нього здійснюють жорстокий замах, не залишаючи йому жодного шансу. Розстріляного колегами впритул, Шарля доставляють у лікарню і витягають з його тіла 22 кулі... Але якимось дивом він залишається живий. Тепер він прагне помститися своїм колишнім друзям. І його помста буде не менш кривавою і безжальною.

Тривалість: 01:57:00

Якість: BDRip-mini 720p
Відео:
кодек: x.264
розмір кадру: 1024х436
бітрейт: ~2254 кб/с

Аудіо:
мова: українська
переклад: багатоголосий закадровий
кодек: AC3 5.1
бітрейт: ~384 кб/с


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру 22 кулі. Безсмертний [Режисерська версія] (2010) BDRip-mini 720p [uk] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу 22 кулі. Безсмертний [Режисерська версія] (2010) BDRip-mini 720p [uk], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS