RSS
 

FreeRelease » Файли » Програми

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
14
лют.

2009 р.

Переглядів: (1272) | Коментарі: (1) | 09.02.14
Автор: allgamenews

http://www.download.com/i/bto/20070924/dr_web_logo.jpg

Вт
10
лют.

2009 р.

Переглядів: (846) | Коментарі: (0) | 09.02.10
Автор: allgamenews

http://www.samlab.ws/soft/nvidiabeta_thm.jpg
Драйвери для відеокарт сімейства nvidia. Це офіційна версія, Тому в набір постачання входить російська мова.

Нд
08
лют.

2009 р.

Переглядів: (912) | Коментарі: (1) | 09.02.08
Автор: allgamenews

http://www.samlab.ws/soft/kav_thm.jpg
Антивірус Касперського забезпечує якісно новий рівень захисту вашого комп'ютера завдяки оптимальному поєднанню традиційних антивірусних технологій і сучасних проактивних методів. Продукт легко встановити і набудувати, він передбачає широкі можливості адаптації роботи під індивідуальні потреби користувачів. Програма відрізняється не тільки бездоганною інтеграцією з операційними системами сімейства Microsoft Windows, але і сумісністю з іншими програмними продуктами для захисту персональних комп'ютерів (наприклад, мережевими екранами). Нові можливості: Перевірка електронної пошти і інтернет-трафіку «на льоту»;

Пт
23
січ.

2009 р.

Переглядів: (814) | Коментарі: (0) | 09.01.23
Автор: allgamenews

http://www.samlab.ws/soft/nvidiabeta_thm.jpg
Драйвери для відеокарт сімейства nvidia. Це офіційна версія, тому в набір постачання входить і російська мова.

Пт
16
січ.

2009 р.

Переглядів: (826) | Коментарі: (0) | 09.01.16
Автор: allgamenews

http://www.samlab.ws/soft/hiren_thm.jpg
Незамінний інструмент, використовуваний багатьма комп'ютерною технікою і системними адміністраторами. Займаючи лише 75 MB на одному завантажувальних CD зібрані десятки найпопулярніших програм і утиліт для роботи в режимі DOS. Це утиліти для роботи з жорстким диском, його відновлення і діагности, утиліти діагностики всіх вузлів комп'ютера, файлові менеджери, утиліти для роботи в мережі, а також багато інших. Hiren's BOOTCD позбавляє від необхідності тримати під рукою десятки і десятки дисків з необхідними в щоденній роботі програмами. Але, на жаль, із-за того що практично всі програми, зібрані на Hiren's BOOTCD є платними і створені різними виробниками, даний диск виявляється поза законом і його розповсюдження і використання є порушенням законів різних країн про авторські права і інших, що не дозволяють вільно поширювати ці програми.

Вт
13
січ.

2009 р.

Переглядів: (1600) | Коментарі: (0) | 09.01.13
Автор: allgamenews


Якісний антивірус, розроблений німецькими програмістами. Цю програму завжди відрізняли якість роботи і швидка реакція на появу нових вірусів. Avira Antivir включає резидентний монітор, сканер і програму оновлення. Антивірус може постійно стежити за файлами і архівами, які можуть бути потенційними переносниками вірусів. Відшукуються також і макроси, які упроваджуються в офісні документи. Програма не вимоглива до ресурсів і показує добрі результати в роботі за швидкістю і якості пошуку.

Вт
13
січ.

2009 р.

Переглядів: (1040) | Коментарі: (0) | 09.01.13
Автор: allgamenews


7-zip - це файловий архіватор з високим ступенем стиснення. Основні характеристики 7-zip: Підтримувані формати: 7z, ZIP, CAB, RAR, ARJ, GZIP, Bzip2, TAR, CPIO і RPM; Дуже високий ступінь стиснення в новому форматі 7z; Для форматів ZIP і GZIP ступінь стиснення на 2-10 % вище, ніж у Pkzip і Winzip; Можливість створення архівів, що саморозпаковуються, для формату 7z; Можливість шифрування архівів; Вбудований файловий менеджер; Інтеграція в оболонку Windows; Плагин для програми FAR Manager; Могутня версія для командного рядка.

Ср
07
січ.

2009 р.

Переглядів: (1032) | Коментарі: (0) | 09.01.07
Автор: allgamenews

.

.NET Framework - це модель програмування з керованим кодом від Microsoft, націлена на створення додатків для клієнтів Windows, серверів, а також мобільних і вбудовуваних пристроїв. Розробники можуть використовувати .NET для побудови різних типів додатків, таких як веб-додатку, серверні додатки, додатки інтелектуальних клієнтів, консольні додатки, додатки баз даних і багато інших.

Пт
19
груд.

2008 р.

Переглядів: (1042) | Коментарі: (0) | 08.12.19
Автор: allgamenews


Повноцінна система безпеки від компанії Eset, об'єднуюча в собі антивірус, модуль боротьби з шпигунським програмним забезпеченням, персональний брендмауер і модуль боротьби з небажаними поштовими розсилками. Кожен модуль Smart Security налаштований на взаємодію з іншими частинами програми, що дозволяє забезпечувати повний захист комп'ютера і, що не маловажно, оптимально використовувати ресурси системи.

Чт
18
груд.

2008 р.

Переглядів: (776) | Коментарі: (0) | 08.12.18
Автор: allgamenews



 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com