RSS
 

FreeRelease » Файли » Програми

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пт
12
груд.

2008 р.

Переглядів: (816) | Коментарі: (0) | 08.12.12
Автор: allgamenews


Драйвери для відеокарт сімейства nvidia. Це офіційна версія, тому в набір постачання входить і рідна російська мова.

Сб
06
груд.

2008 р.

Переглядів: (790) | Коментарі: (0) | 08.12.06
Автор: allgamenews

Драйвери для відеокарт сімейства nvidia. Це офіційна версія, тому в набір постачання входить і  російська мова.

Вт
02
груд.

2008 р.

Переглядів: (793) | Коментарі: (0) | 08.12.02
Автор: allgamenews

Відмінна програма, яка проведе діагностику вашого комп'ютера і і видасть докладну інформацію як про його апаратну частину (процесор, материнська плата, монітор і відеопідсистема цілком, диски і т.д.), так і про програмну начинку, - операційна система, драйвери, всі встановлені і окремо автозавантажувані програми, запущені процеси, ліцензії, хотфікси і т.д. і т.п. Можливо виполненніє тесту перевірки продуктивності комп'ютера і його сравнівненіє з еталонними результатами.

Вт
02
груд.

2008 р.

Переглядів: (881) | Коментарі: (0) | 08.12.02
Автор: allgamenews

Інформаційна і діагностуюча утиліта. Вона покаже Вам більшість з тієї корисної (незадокументованою ніде в ОС) інформації про ваше устаткування, софтвер і інший вміст вашого заліза, яку Ви б хотіли знати. За словами людей-фахівців з комп'ютерних технологій, ця програма - "Бог тестування різноманітного заліза", перевершує своїх конкурентів просто кардинально, завдяки умінню "витягати" максимум відомостей не тільки з системного реєстру Windows, але і безпосередньо з самих пристроїв ПК. Як, наприклад, в Windows можна дізнатися об'єм кеш-пам'яті комп'ютера? SANDRA же уміє самостійно визначати не тільки цей важливий параметр, але і величезну кількість інших, про існування яких більшість користувачів навіть не здогадуються. При цьому інтерфейс програми настільки зручний і зрозумілий навіть самому недосвідченому користувачеві, що не тільки працювати з нею легко і приємно, але і по невеликих значках біля пунктів списку параметрів, що показуються при тестуванні, легко зрозуміти, чи отриманий цей параметр при особистому "спілкуванні" програми безпосередньо з мікросхемами або вона в даному випадку тільки повторює дані, що видаються їй Windows. SANDRA не тільки розповість про те, які функції підтримує ваша апаратура, але і про те, які поширені і не дуже властивості їй поки що недоступні, що дуже часто може підштовхнути користувача розлучитися з черговою порцією чесно (у кого як, звичайно) зароблених "зелених" у пошуках тільки чотиривимірного прискорювача, що вчора з'явився, або модему з новим надзвуковим протоколом. Цьому сприяє ще і те, що для кожного компоненту ПК програма видає ряд рад з поліпшення його роботи або повідомляє про насущність його апгрейда. А постійно поповнюваних при оновленні програми через Інтенет інформаційних модулів, кожний з яких відповідає якійсь певній категорії "нутрощів" комп'ютера або операційної системи.

Сб
22
лист.

2008 р.

Переглядів: (941) | Коментарі: (0) | 08.11.22
Автор: allgamenews

Программа предназначена для рабочих станций, позволяет эмулировать самостоятельный компьютер в среде рабочей операционной системы и работать с ним как с обычной системой. При помощи такого метода можно устанавливать различные ОС и приложения для них, выходить в интернет и заниматься повседневными задачами, правда, с несколько замедленной скоростью. Польза от такого способа заключается в возможности тестирования различного программного обеспечения под различными операционными системами, не нанося при этом вреда текущей системе, установленной на основном компьютере, а также испытания некоторых аппаратных решений. Может существенно облегчить жизнь разработчикам кросс-платформенных приложений и любителям поработать с новыми ОС. Шестой релиз имеет ряд новшеств вроде сохранения статуса системы для защиты от сбоев, объединения нескольких виртуальных систем во внутреннюю сеть, клонирования, записи видео и сохранения скриншотов и прочего.

Сб
22
лист.

2008 р.

Переглядів: (940) | Коментарі: (0) | 08.11.22
Автор: allgamenews

Драйверы для видеокарт семейства nVidia. Это официальная версия, поэтому в набор поставки входит и родной русский язык.

Ср
19
лист.

2008 р.

Переглядів: (1262) | Коментарі: (0) | 08.11.19
Автор: allgamenews

Механизм защиты антивирусных продуктов Avast! основан на высокоэффективной технологии. Используя скоростные и эффективные обновления и продвинутую многоуровневую защиту от всех источников заражения в режиме реального времени, продукты Avast! всегда на страже безопасности вашего компьютера. avast! 4 Professional Edition вобрал в себя все высокопроизводительные технологии для обеспечения одной цели: предоставить вам наивысший уровень защиты от компьютерных вирусов. Данный продукт представляет собой идеальное решение для рабочих станций на базе Windows. Возможности: резидентный и обычный сканеры, проверка всей входящей и исходящей почты, интеграция в систему, блокирование потенциально опасных скриптов на веб-страницах, работа из командной строки, планировщик, возможность автообновления через Интернет. Интерфейс - на выбор двух типов: очень простой и интуитивно понятный и "расширенный"; возможно использование скинов. Есть и такая опция, как специализированный антивирусный скринсейвер.

Вт
18
лист.

2008 р.

Переглядів: (854) | Коментарі: (0) | 08.11.18
Автор: allgamenews

Антивирус Касперского обеспечивает качественно новый уровень защиты вашего компьютера благодаря оптимальному сочетанию традиционных антивирусных технологий и современных проактивных методов. Продукт легко установить и настроить, он предусматривает широкие возможности адаптации работы под индивидуальные потребности пользователей. Программа отличается не только безупречной интеграцией с операционными системами семейства Microsoft Windows, но и совместимостью с другими программными продуктами для защиты персональных компьютеров (например, сетевыми экранами). Новые возможности: Проверка электронной почты и интернет-трафика «на лету»; Проактивная защита от новых вредоносных программ; Комплекс технологий оптимизации антивирусной проверки; Защита от новых типов вредоносных программ «руткит»; Автоматические обновления баз. Основные функции: Защита от вирусов, троянских программ и червей; Защита от spyware, adware и других потенциально опасных программ; Антивирусная проверка данных на любых типах съемных носителей; Проверка и лечение архивированных файлов; Контроль выполнения опасных макрокоманд в документах Microsoft Office; Отмена нежелательных изменений на вашем компьютере.

Ср
27
серп.

2008 р.

Переглядів: (1018) | Коментарі: (0) | 08.08.27
Автор: allgamenews


Нд
17
серп.

2008 р.

Переглядів: (917) | Коментарі: (0) | 08.08.17
Автор: allgamenews

NOD32 Update Viewer 3.02.5.0

NOD32 Update Viewer 3.02.5.0


Нова версія невеликої програми, що розширює функціональність і що підвищує надійність отримання оновлень для антивіруса ESET NOD32, EAV і ESS. Вона фактично вирішує всі проблеми з оновленням баз популярного антивіруса і, таким чином, без злому робить його безкоштовним!

Останнє оновлення програми: 10.06.2008
Мова інтерфейсу: Русский/английский
Розмір: 1.1 Mb


1-10 11-20 ... 91-100 101-110 111-120
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com