RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Transformers 2: Revenge Of The Fallen The ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Transformers 2: Revenge Of The Fallen The Game (Eng, Fra)[L]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Action / 3d / 3rd Person
Розробник: Beenox Studios
Видавництво: Activision
Видавництво в Росії: Softclub
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський, Французкий
Таблетка: присутня

Системні вимоги:

> Операційна система: Windows® XP / Windows Vista
> Процесор: Intel® Pentium® 4, AMD Athlon™ 64 processor, 2.4 Ггц
> Оперативна пам'ять: 1 Гб (Windows XP) / 2 Гб (Windows Vista)
> Місце на жорсткому диску: 8 Гб
> Звуковий пристрій: сумісне з DIRECTX
> Відеокарта: NVIDIA Geforce 6600 or ATI 9800 Pro video card

Опис:
Грандіозна війна продовжується. Люди - жалюгідні мурашки в порівнянні з гігантськими смертоносними роботами, що прийшли з далеких зірок, але так трапилося, що дивні створення перетворили Землю на поле битви. Проте не всі вони однакові! Автоботи стоять на варті добра і справедливості і всіма силами намагаються уберегти людство, що опинилося не в змозі справитися з новою загрозою. А Десептікони готові по трупах крокувати до своєї мети, не зважаючи ні на кого і ні з чим.
Transformers: Revenge of the Fallen створена на основі однойменного фільму, який продовжує події оригінальної картини «Трансформери». Вас знову чекають неймовірно видовищні битви в різних частинах планети. Виступити можна на будь-якій стороні, б'ючись за Автоботів для порятунку земної цивілізації або за Десептіконов для її знищення. І це битва буде жаркою! Трансформуючи робота у будь-який момент, ви візьміть участь в неймовірних баталіях, гідних голлівудського блокбастера.

[spoiler="Особливості гри"]
      * Добро і зло. До ваших послуг дві кампанії - за Автоботів і за Десептіконов. У першому випадку ви рятуватимете людство, а в другому - знищувати його. Проходити місії можна у будь-якому порядку і різними персонажами!
      *Право вибору. У грі представлена безліч різноманітних роботів, включаючи героїв фільму і абсолютно нових персонажів, що любляться. Всіх їх можна випробувати в бою. Оптімус Прайм, Старськрім, Бамблбі, Айронхайд і багато інших роботів опиняться у вашому розпорядженні.
      *Тактична трансформація. Тепер ви можете міняти стан робота у будь-який момент і прямо на ходу залежно від тактичної ситуації. На ваших очах грізні гіганти вмить обертаються вантажівкою, спортивним автомобілем, військовим вертольотом, винищувачем і іншою технікою. Як використовувати особливості і переваги кожного трансформера, залежить від вас.
      * Потужність зброї. Трансформери володіють гігантським бойовим потенціалом. Використовуйте ракети, кулемети, енергетичні заряди, а якщо доведеться, то і важкі сталеві кулаки.
      * Колективні баталії. Вперше в історії всесвіту «Трансформеров» епічне протистояння Автоботів і Десептіконов можна виплеснути на простори мережі. Продемонструйте друзям свої здібності в декількох колективних режимах змагань.[/spoiler]
[spoiler="Додаткова інформація"]1. Вмонтовуємо образ в будь-який емулятор. 2. Встановлюємо гру використовуючи Cd-key 5XX4-4VAH-3ZH6-5175-29C4 3. Блокуємо вихід гри в онлайн через Firewall  4. Граємо.[/spoiler]

Скріншоти:

picpicpicpic

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Transformers 2: Revenge Of The Fallen The Game (Eng, Fra)[L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Transformers 2: Revenge Of The Fallen The Game (Eng, Fra)[L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS