RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Чт
14
черв.

2012 р.

Переглядів: (2591) | Коментарі: (1) | 12.06.14
Автор: allgamenews


Опис:
Після подій Max Payne 2 минуло вісім років. Макс вже не коп - він спившийся, що сидить на знеболюючих безробітний. Зломлений. Роздавлений. Без мети. Але, волею випадку перебравшись у Бразилії, він надходить на службу в приватне охоронне агентство і одержує завдання захищати сім'ю успішного торговця нерухомістю. Незабаром Максу на власній шкурі доведеться відчути: не тільки Нью-Йорк, але і Сан-Паулу живе за своїми законами...

Сб
24
груд.

2011 р.

Переглядів: (2224) | Коментарі: (1) | 11.12.24
Автор: allgamenews



Опис: S.T.A.L.K.E.R. - World of Liberty - це аддон, основна мета якого поєднати всі найкращі аспекти трилогії S.T.A.L.K.E.R. Сюжет гри не зазнав змін, але їх зазнали всі інші складові ігри. S.T.A.L.K.E.R. - World of Liberty, є відродженням, S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl, в зимовий період, за всім стандартам 2011 року.


Сб
24
груд.

2011 р.

Переглядів: (2150) | Коментарі: (0) | 11.12.24
Автор: allgamenews


Опис: Mafia 2: режисерську версію фільму перенесе вас на вулиці кримінального світу Америки після закінчення Другої Світової Війни. І накриє безліч небезпечних пригод і цікавих, захоплюючих історій того непростого часу. Вам належить стати Віто Скалетта , іммігрантом з острова Сицилія, який намагається створити собі ім'я і заробити повагу на вулицях Empire Bay. Разом з його вірним другом і компаньйоном Джо Барбаро, він швидко вливається в члени могутньої кримінальної сім'ї

Нд
27
лист.

2011 р.

Переглядів: (2521) | Коментарі: (2) | 11.11.27
Автор: allgamenews


Опис: Коли здобута перемога і вороги покояться в землі, що робити далі? Де шукати нову мету і сам сенс існування? У пошуках відповідей на ці питання майстер-ассасин Еціо Аудитора відправляється на схід, на батьківщину свого великого предка Альтаіра, де шукає сліди загубленої бібліотеки ордена Ассасинов. Це повне небезпек подорож обіцяє бути повним винаходів і відкриттів. Шлях приводить його в Константинополь, серце Оттоманської Імперії, де зростаюча армія Тамплієрів загрожує стабільності регіону. Але що може армія закутих у залізо лицарів-хрестоносців проти безжалісного і безшумного вбивці...

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (8342) | Коментарі: (1) | 11.11.12
Автор: allgamenews


Опис: Гра створена з прицілом на "дорослу" аудиторію, млеющую від виду добротних рольових і бойових систем. Натхнення розробники черпали як з книг професора Толкієна, так і з кінотрилогії, знятої Пітером Джексоном. Знайомі персонажі, локації і міфологія - будуть. Але сюжет не буде повторювати все те, що нам розповідали в десятці інших однойменних проектів, а сконцентрується на "новій історії і небачених раніше пригоди на просторах Средиземья". Окремо варто відзначити "інноваційний онлайновий режим" і кооператив, який дозволить трьом гравцям створити своє "Братство Кільця" і відправитися на смертний бій з силами Саурона.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (2924) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Опис:
Коли людство опинилося перед загрозою знищення від зіткнення Землі з гігантським астероїдом, лідери всіх націй прийняли рішення створити спеціальні ковчеги, в яких обрані б знайшли притулок глибоко під поверхнею планети... Саме вони повинні відродити життя на Землі, після того, як мине небезпека. Ви потрапили в число обраних. Через роки після катастрофи ковчеги відкрилися, і ви опинилися в світі, який сильно відрізняється від колишнього.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1496) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Опис:
Перегони без правил на вулицях міст майбутнього ЛОС-АНДЖЕЛЕС, ПАРИЖ, ТОКІО. Кожну ніч на вулицях Лос-анджелеса, Парижа і Токіо найхитріші гонщики змагаються за звання кращого стрітрейсера планети. Вибирайте автомобіль або мотоцикл за власним смаком і беріть участь в неймовірному змаганні.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1524) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Опис: Величезний місто посеред просторів океану виявився останньою надією людства. Тут, у секретних лабораторіях, створюються технології, які здатні перетворити пустелі в райські кущі й повернути назад морські хвилі, що затопили більшу частину суші. У всякому разі, так кажуть - і, як правило, цього вірять. Але є й інша точка зору на порятунок планети. Навіщо витрачати дорогоцінні ресурси, якщо можна просто знищити зайві шість або сім мільярдів людей, покінчивши з перенаселенням з допомогою тотального геноциду?

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1356) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Опис: Все пекло вирвався назовні!!! The Haunted - це динамічний екшн від третьої особи з елементами хоррору, зосереджений на кооперативному проходження. Ваша мета - зачистити прокляті місця і пережити нападу пекельного brat. У грі є кілька багатокористувацьких режимів, таких, як "Виживання", "Демони проти людей" і "Демонизация".

Ср
26
жовт.

2011 р.

Переглядів: (10382) | Коментарі: (9) | 11.10.26
Автор: allgamenews


Опис:
Строго за традицією, як серцевини Battlefield 3 виступає все ті ж ненаглядні багатокористувацькі битви, розраховані на 64 гравця (тільки на PC!) І прикрашені різноманітною технікою, включаючи і реактивні літаки, і великовагові танки. На другому місці йде одиночна кампанія, де нам віддана роль американського піхотинця, і кооператив для віддають перевагу працювати в команді бійців.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com