RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Call of Juarez - Bound in Blood (2009/ENG)...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Call of Juarez - Bound in Blood (2009/ENG) [L]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: Techland
Видавництво: Ubisoft Entertainment
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Тільки англійський
Мова озвучення: Тільки англійський
Таблетка: Не потрібна

Системні вимоги:

Операційна система Microsoft® Windows® XP Sp3 / Windows® Vista (Sp1)
Процесор Pentium® 4 3,2 Ггц або аналогічний Athlon® 64 3500+
1 ГБ оперативної пам'яті для Windows® XP (2 ГБ для Windows® Vista)
4 ГБ вільного місця на жорсткому диску
відеокарта з 256 MB RAM, сумісна з DIRECTX 10.0 або DIRECTX 9.0c і Shader Model 3.0.

Підтримувані відеокарти:
NVIDIA Geforce 6800/7600-7950/8600-8800/9600-9800/gtx 260-280;
ATI RADEON X1650 - 1950/hd 2400-2900/3650-3870/4650-4870
е Звуковий пристрій, сумісний з Directx® 9.0c
е Directx® 9.0с
е Пристрій для читання DVD-дисков

Опис:

1864 рік. Дикий Захід. У пошуках легендарного золота ацтеків Томас і Рей Маккол відправляються з рідної Джорджії, спустошеною Громадянською війною, до Мексики. Закон для них - ніщо: без коливань брати уб'ють всякого, хто стане на їх шляху. Але чи так сильні кровні узи, якщо на карту поставлено незчисленне багатство і жіночу любов?

Гравців чекають нескорені простори прерій, подорожі верхи, у фургоні і на каное, класичні пригоди і лиходії. Величезний арсенал вогнепальної зброї, а також різні уміння, зокрема унікальний навик концентрації, допоможуть вижити в смертельних сутичках.

Змагавшись в многопользовательськом вестерн-режіме гравці отримають нагороди за спійманих суперників, візьмуть участь в пограбуванні банку, нападі на потяг і багато інших командних

[spoiler="Особливості гри"]
-Точно в мету. Кожен влучний постріл з будь-якого виду зброї, будь то пістолет або великокаліберний кулемет, покращує навик концентрації, що дозволяє героєві під час сутичок з суперником, що перевершує за чисельністю, задіювати смертельні спецприйоми.

-
Хороший, поганий, злий. Вибір головного героя істотно впливає на ігровий процес: від нього залежить стиль проходження (ближній або дальній бій), доступні навики (застосування ласо, динаміту, etc.) і арсенал (пістолет, довгоствольний карабін, etc.).

-Дикий, дикий Захід. Нескорені простори прерій, подорожі верхи, у фургоні і на каное, класичні пригоди і лиходії, серед яких жадібний мексиканець, мстивий полковник і вождь апачів, оголошений поза законом.
еохотникі за головами. Многопользовательський вестерн-режим за участю стрільців, бандитів і маршалів, в якому гравці отримують нагороди за спійманих суперників; пограбування банку, напад на потяг і багато інших командних ігор і змагання.[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]picpicpic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Call of Juarez - Bound in Blood (2009/ENG) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Call of Juarez - Bound in Blood (2009/ENG) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

gunstep

09.06.30 09:49
Спасибо - оперотивно hands

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS