RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Трансформеры: Месть падших / Transformers:...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Трансформеры: Месть падших / Transformers: Revenge of the Fallen The Game

 


Рік випуску: 23 червня 2009 р.
Рік випуску в Росії: 10 липня 2009 р.
Жанр: Action / 3D / 3rd Person
Розробник: Beenox
Видавець: Activision
Видавець в Росії: 1С
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: РУС
Мова озвучення: РУС
Кряк: присутній


Системні вимоги:
> Операційна система: Windows XP/Vista
> Процесор: AMD Athlon 64 X2 4800+/Intel Core 2 з тактовою частотою 2,13 ГГц
> Оперативна пам'ять: 1 Гб
> Відеокарта: ATI RadeonX1600/NVIDIA GeForce 7600 GT з 256 Мб відеопам'яті
> Звукова карта: DIRECTX сумісна звукова карта
> Вільне місце на жорсткому диску: 7 Гб

Опис:
Опісля два роки після втрати Мегатрону, свого лідера, десептикони непомітно набрали силу. Не дивлячись на постійні розбрати, вони зуміли відновити потужність під керівництвом підступного і амбітного Старскріма.
Тим часом автоботи встановили таємний альянс з секретною військовою організацією НЕСТ, аби стримувати натиск десептиконів і зберегти світ.
Проте ж в реальності все обернулося іншим чином: десептикони завдали масованого удару по Шанхаю. Напад був організований блискуче: використання нової зброї виявилося руйнівно, ніж можна було чекати. Автоботи і НЕСТ зійшлися в думці, що в десептиконів з'явився новий план знищення планети. Десептікони і автоботи розв'язали глобальну війну.
Вона не може тривати вічно. Хтось повинен перемогти. Від цього залежить доля людства і всієї Землі!

  Скріншоти:

pic pic pic pic

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Трансформеры: Месть падших / Transformers: Revenge of the Fallen The Game або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Трансформеры: Месть падших / Transformers: Revenge of the Fallen The Game, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS