RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Ghajini: The Game (Rus/Eng/2009)...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Ghajini: The Game (Rus/Eng/2009)

 


Рік випуску: 2009
Жанр: 3d-action
Платформа: РС
Розробник: FX Labs
Видавець: Eros International
Тип видання: Піратка
Таблетка: присутня
Мова інтерфейсу: російський/англійський (текст) / англійський (озвучення)

Опис: Перша тривимірна індійська гра. Гра створена за сценарієм індійського фільму Ghajini, популярного в Індії. Комп'ютерними іграми, заснованими на голлівудських фільмах, подаруй вже нікого не здивуєш, а ось гру на базі боллівудського фільму ніхто ніколи не бачив. Студія FX Labs вирішила виправити дане непорозуміння і анонсувала гру Ghajini.

Гра створена по однойменному фільму і розповідає історію бізнесмена, пам'ять якого здатна відтворювати тільки останні 15 хвилин, а йому потрібно не тільки пригадати хто він і що з ним відбулося, але і встигнути знайти свого ворога і помститися. Іграшка для любителів побігати в стилі Max Payne (точніше, іграшка злизана з Max Payne аж до передрівневих заставок-коміксів).

Мінімальні Системні Вимоги:
* Windows Xp/vista
* Intel Pentium 4 частотою 2 Ггц або аналогічний
* 1 ГБ RAM
* Відеокарта 256 МБ, сумісна з DIRECTX 9.0c
* Аудіокарта, сумісна з DIRECTX 9.0c
* 1 ГБ HDD

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Ghajini: The Game (Rus/Eng/2009) або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Ghajini: The Game (Rus/Eng/2009), щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS