RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Мафія / Mafia [2002/RUS/1C] [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Мафія / Mafia [2002/RUS/1C] [L]

 

Жанри:3d-action, гонки.
Розробник: illusion Softworks.
Дата вихода: 29 серпня 2002 р.
Дата вихода перевидання: 2010 р
Мова інтерфейсу і озвучки: RUS
Тип видання: ліцензія
Видавництво: 1С
Таблетка: непотрібна

Опис:"Мафия" - це 3d action від третьої особи, розроблений компанією Illusion Softworks, творцями нагородженого багатьма призами хіта Hidden and Dangerous.
1930-й рік. Америка. Томмі Анджело - простий водій таксі. Він зайнятий улюбленою справою, і ніщо в його житті не провіщає біди. Проте випадкове знайомство з двома гангстерами, Поли і Семом, назавжди міняє його долю. У житті Томмі настають великі зміни.
Простому таксистові призначено стати мафіозі. Тепер у нього нова робота, ризикованіша і небезпечніша. Проте за неї добре платять. З часом, ставши членом Сім'ї, Томмі доручають все більш складні і відповідальні завдання. Йому належить випробувати зльоти і падіння, йдучи на поводі у жадання наживи і слави, стати свідком злочинів і особисто взяти участь в контрабандних операціях, скаженій гонитві на автомобілях, замахах і пограбуваннях.
Почавши свою кар'єру як простого виконавця, Томмі належить виконати безліч небезпечних доручень і добитися міцного положення в Сім'ї, заслуживши на довіру Дона Сальері. Проте з часом Томмі починає розуміти, наскільки низько цінується дружба і людське життя серед людей, що називають себе "друзями".
"Мафія" - це не просто гра, це справжня гангстерська сага, що занурює вас в атмосферу Америки 30-х років. Дії розгортаються на величезному віртуальному світі площею більше 16 квадратних кілометрів з приголомшливими пейзажами, живописними будівлями і брудними кублами, один вид яких наводить жах.

Системні вимоги:
# Процесор: Pentium III або AMD K7 500 Мгц;
# Пам'ять: 96 Мб;
# Відео-карта: Direct 3d прискорювач з пам'яттю 16 Мб;
# Аудіо-карта: Windows-совместимая;
# Жорсткий диск: 1,8 Гб вільного місця;
# 8-швидкісний CD-ROM;
# ЦПУ 500мгц, ОЗУ 96мб, місця 1800мб

[spoiler="Особливості гри"]
# Більше 16 квадратних кілометрів типового американського міста 30-х років з   дорожнім рухом, пам'ятниками архітектури і живописними околицями.
# Більше 20 місій, зокрема: замовлені вбивства, обстріл, гонитва на машинах, пограбування банків, торгівля краденим і навіть романтичні прогулянки.
# Більше 30 ігрових зон, створених за допомогою новітньої 3d технології. Реальність Америки 30-х років. У грі врахована кожна дрібна деталь, яка передає стиль того часу і неповторну атмосферу сумнівних барів, покинутих гаражів, номерів в дешевих готелях, аеропортів і залізничних станцій.
# *Сюжет гри заснований на реальних подіях, які відбувалися в Америці в тридцяті роки.
# Більше 60 автомобілів, відтворених по реальних моделях 30-х років, з урахуванням зовнішньої і технічної відповідності прототипам.
# Більше 12 видів зброї на вибір, зокрема: бейсбольні біти, обрізи, дробовики, револьвер Магнум, і навіть легендарний автомат Томпсона, щоб розібратися з тими, хто посміє вам перешкодити.[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]
pic
pic pic pic
[/spoiler]                            

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Мафія / Mafia [2002/RUS/1C] [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Мафія / Mafia [2002/RUS/1C] [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

VeNoM

10.09.01 20:03
роздача виправлена і вже все завантажується)))
  Цитата  

OlexandR

09.10.13 04:24
не завантажується sad

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS