RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Bionic Commando (2009/RUS|ENG) [Repac...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Bionic Commando (2009/RUS|ENG) [Repack]

 


Рік випуску: 2009 р.
Жанр: Arcade/action(Platform) 3d/3rd
Розробник: GRIN
Видавець: Capcom
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: рус
Мова озвучення: eng
Таблетка: не потрібна

Опис: Легендарна гра двадцятирічної витримки повертається. Суть Bionic Commando зразка 2008-го року залишається та ж - управління генетично модифікованим мужиком, який повинен позбавити мир від терористичної зарази. Соковита графіка і динамічний геймплей додаються. Події нової гри розгортаються в недалекому майбутньому. Проти головного було сфабриковано кримінальну справу, після швидкого суду протагоніста ув'язнили і засудили до смерті. Але в запланований день страти на місто падає ядерна боєголовка, і колишні обвинувачі приходять до головного героя, розуміючи, що тільки він може разруліть украй розжарену ситуацію з терористами, які готові знищити всю планету.

Системні вимоги:

> Операційна система: Microsoft® Windows® XP Sp2 / Windows® Vista
> Процесор: Intel Quad Core 2 Duo 2.4 Ghz або AMD Phenom 9500 Quad Core
> Оперативна пам'ять: 2 Гб
> Місце на жорсткому диску: 8 Гб
> Звуковий пристрій: сумісне з DIRECTX
> Відеокарта: DIRECTX 10/shader 4.0, VRAM 512+ MB (NVIDIA Geforce 9800 Gtx+ або ATI Radeon HD 3800)

[spoiler="Особливості гри"]
    * Біонічний воїн. Натан - не простий солдат. Його організм був «вдосконалений» за допомогою спеціального імплантанта - незвичайної і багатофункціональної руки. Використовуючи її як альпіністське спорядження, Натан пробирається через руїни і із запаморочливою швидкістю «перелітає» від хмарочоса до хмарочоса, немов Людина-павук. А коли справа доходить до бійки, металевий кулак стає відмінною підмогою в ближньому бою.
    * Війна в трьох вимірюваннях. Вам належить активно переміщатися не тільки по горизонталі, але і по вертикалі, постійно деручись з ярусу на ярус.
    * Тяжкість - не проблема! Використовуючи свою незвичайну руку, Натан запросто ворочає величезну тяжкість, кидає у ворогів важкі предмети і підкидає в повітря самих супротивників. При цьому об'єкти літають, катаються і падають, строго дотримуючи закони фізики.
    * Ну руку сподівайся, але і сам не плохуй! Герой покладається не тільки на сталевий кулак, але і на значну колекцію вогнепальної зброї.
    * В головній ролі - Майк Паттон. Натана Спенсера озвучив Майк Паттон - колишній вокаліст групи Faith No More.
    * Коммандос в мережі. Беріть участь в колективних баталіях і відстежуйте свої успіхи за допомогою докладної статистики. Пройдіть шлях від рядового рядового до лютого коммандос![/spoiler]
[spoiler="Особливості Repack"]
# нічого не вирізане
# відео збережене в оригінальному бітрейті
# весь софтвер автоматом
# з софту доданий фрамеволк 3,0
# тобто сабж встановиться на голу вінду і працюватиме
# час установки від 30 хвилин залежно від вашої машини
# для установки на борту вашої машини повинно бути присутньо не менше 512 мб оперативки
# на вінчестері 11 гб місця[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic pic pic[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Bionic Commando (2009/RUS|ENG) [Repack] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Bionic Commando (2009/RUS|ENG) [Repack], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS