RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Team Fortress 2 Non-Steam [ENG]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Team Fortress 2 Non-Steam [ENG]

 


Назва: Team Fortress 2
Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Tactical / Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Valve
Видавництво: Valve
Платформа: РС
Тип видання: [P]
Мова інтерфейсу: англійський
Мова озвучення: англійськa
Таблетка: Не потрібна


Системні вимоги:
Pentium 4 1.7 ГГц
512 Мб ОЗУ
Відеокарта з підтримкою DIRECTX 8
Клавіатура, миша
З'єднання з Інтернет для активації і оновлення гри

Опис:

Team Fortress 2 - розрахована на багато користувачів командна гра в жанрі шутера від першої особи, розроблена компанією Valve Corporation.
Гра була анонсована ще в 1998 році як продовження оригінальне мода Team Fortress для Quake, але з тих пір проект зазнав істотні зміни концепції і дизайні. У 1999 році здавалося, що геймплей ігри відхилявся від оригінального мода Team Fortress (і власного мода Valve - Team Fortress Classic під Half-Life) у бік більшої реалістичності і мілітаризму, але за дев'ять років роботи над проектом концепція була змінена. Фінальний варіант Team Fortress 2 дуже близький до оригінальних мод Team Fortress і Team Fortress Classic і візуально виконаний в забавному мультяшному карикатурному стилі з використанням лицьової анімації, заснованої на творчості таких художників початку двадцятого століття як Дж. С. Лейендекер, Дін Корнуелл і Норман Роквелл, слідуючи популярній тенденції недавніх фільмів, зокрема недавно створених Pixar/Disney, наприклад, фільм «Суперсімейка». Гра була офіційно випущена 10 жовтня 2007 у складі збірки The Orange Box. На території СНД випускається компанією Буку у складі The Orange Box, а також як незалежний програмний продукт.

[spoiler="Скріншоти"]
[/spoiler]


[spoiler="Дод.інформація"]
Аби зайти на сервер - тикаємо по першому пункту меню. Або забиваємо в консоль ( ~ )
connect tf.game.tapochek.net
[/spoiler]



Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Team Fortress 2 Non-Steam [ENG] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Team Fortress 2 Non-Steam [ENG], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS