RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Wolfenstein [RePack] [1C]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Wolfenstein [RePack] [1C]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: id Software / Raven Software
Видавництво:
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російська
Таблетка: Не потріба

Системні вимоги:

Мінімальні системні вимоги:
• Операційна система: Windows XP або Windows Vista (Windows 95/98/ME/2000 не підтримуються);
• Версія DIRECTX: DIRECTX 9.0c;
• Процесор: Intel Pentium 4 3.2 ГГц або AMD Athlon 64 3400+;
• Оперативна пам'ять: 1 ГБ;
• Відеокарта: 256МБ Geforce 6800 GT або ATI Radeon X800;
• Звукова карта: 100% сумісність з DIRECTX 9.0c;
• Жорсткий диск: 8 ГБ (Плюс додатково 800МБ для файлу підкочування Windows);
• Привід: DVD-ROM;
• Інтернет: широкосмугове з'єднання.

Опис:

1943 рік. Друга світова війна в самому розпалі, на всіх фронтах йдуть кровопролитні бої. Але хоча нацистська армія ще сильна, її просування сповільнилося. Німецьке командування шукає способи виправити положення і знаходить їх. у іншому вимірі. Фашистським окультистам удалося відкрити дорогу в паралельний світ, де вони виявили джерело темної енергії, що отримало назву «Чорне Сонце». Якщо Німеччині удасться використовувати сили чужого світу як зброю, жодна армія Землі не зможе перешкодити Гітлеру захопити всю планету. Але там, де безсилі цілі армії, може досягти успіху одна людина, якщо це - агент Бі Джей Блажковіч (B.J. Blazkowicz). Знайомий герой, що колись зумів зруйнувати плани Гіммлера по створенню суперсолдатів і зупинити воскреслого древнього короля Генріха I, повертається. У попередній грі - Return to Castle Wolfenstein - він наніс значну утрату нацистської Німеччини, проте світу знов потрібна його допомога. В ролі Блажковіча вам належить проникнути в глибокий німецький тил, де учені Рейху готують страшну зброю на основі «Чорного Сонця». Б'ючись на нашому світі і в іншому вимірі, ви повинні запобігти катастрофі і зупинити агресора.

[spoiler="Особливості ріпака"]

- З гри ні чого не вирізаний
- Відео зжали на 60%
- Залишений оригінальний авторан
- Мультиплеєр не вирізаний!!!
- Гра пропатчена до версії 1.1
- запхано в  dvd 5!! 

[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic
[/spoiler]

[spoiler="Озвучення від 1С"]

- Озвучення від 1C - 131 Mb - Версія гри будь-яка (1.*)
- Архів розпакувати в теку з грою/замінити

http://depositfiles.com/files/6hnklcaxo

[/spoiler]



Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Wolfenstein [RePack] [1C] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Wolfenstein [RePack] [1C], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS