RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Call of Juarez: Узы крови [1C] [RePack]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Call of Juarez: Узы крови [1C] [RePack]

 


Рік випуску:
2009 р.
Жанр: Action(Shooter) 3D/1st
Розробник: Techland
Видавець: 1C
Тип видання: Перепакована ліцензія
Мова тексту: RU
Мова озвучення: RU

Таблетка: не потрібна

Системні вимоги:

    * Операційна система:
Microsoft® Windows® XP SP3 / Windows® Vista (SP1)
    * Процесор: Pentium® 4 3,2 ГГц або аналогічний Athlon® 64 3500+
    * Оперативна пам'ять: 1 ГБ оперативної пам'яті для Windows® XP (2 ГБ для Windows® Vista)
    * Відеокарта: з 256 MB RAM, сумісна з DIRECTX 10.0 або DIRECTX 9.0c і Shader Model 3.0.
    * Підтримувані відеокарти: NVIDIA GeForce 6800/7600-7950/8600-8800/9600-9800/GTX 260-280; ATI RADEON X1650 - 1950/HD 2400-2900/3650-3870/4650-4870
    * Вільне місце на жорсткому диску: 4 ГБ вільного місця на жорсткому диску

Опис:
Золото позбавляє людей розуму, крутить їм голову і руйнує будь-які узи, у тому числі і кровні. Вам належить на собі випробувати привабливу силу його блиску в грі Call of Juarez: Bound in Blood. Разом з братами Макколл ви відправитеся в увлекательное і смертельно небезпечну подорож з розореного громадянською війною штату Джорджія до ацтекських руїн на території Мексики. В кінці дороги вас чекає винагорода - древні індіанські скарби. Проте того, хто ганяється за золотом, смерть незрідка наздоганяє раніше, ніж він знаходить своє Ельдорадо.

Call of Juarez: Bound in Blood розкриває минуле героїв Call of Juarez і оповідає про події, що передували першій частині гри. Ви можете відправитися на пошуки скарбів в ролі одного з двох братів - Рея або Томаса. Вони відрізняються один від одного бойовими навиками і арсеналом, так що в кожному випадку пригода виходить унікальною. Вам належить подорожувати верхи на конях, у возах і на каное, відкриваючи для себе живописні простори Дикого Заходу і зустрічаючи колоритних персонажів. Цей похід ви не забудете ніколи.


[spoiler="Особливості Ріпак версії"]

# оригінальний авторан
# ексклюзивна установка
# нічого не вирізане / не перекодовано в менший бітрейт
# Встновлено дод. ПО
# запуск через ярлики на десктопі

[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic
[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Call of Juarez: Узы крови [1C] [RePack] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Call of Juarez: Узы крови [1C] [RePack], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS