RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Dead Space...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Dead Space

 


Рік випуску: 2008
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person/Horror
Розробник: EA Redwood Shores
Видавництво: Electronic Arts
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Таблетка: присутня

Системні вимоги: Процесор Pentium 4 з частотою 3.2 Ггц, Pentium D з частотою 2.66 Ггц, AMD Athlon 64 3500+ або вище (рекомендуються процесори сімейства Pentium Intel Core 2 Duo, AMD 64 X2 5200+, AMD Phenom або вище)
Оперативна пам'ять 1 ГБ (рекомендується 2 ГБ)
Відео відеокарта сімейства NVidia 6800 або ATI X1650 або вище з підтримкою шейдерной моделі 3.0 і 256 МБ пам'яті (рекомендуються відеокарти NVidia 8600 GTS або вище, ATI X1900 або вище)
Windows XP\Vista

Опис: Зв'язок з космічною добувною платформою « Ішимура»  раптово урвалася. Випадок не те, щоб рядовий, але і на повноцінне ЧП не тягне. На борт станції відправився інженер Айзек Кларк, в завдання якого входив пошук пошкоджень і подальший ремонт систем. Правда, в коридорах і відсіках техніки не виявив жодної людини, хоча команда нікуди не пропала -  вона лише видозмінилася.
Разом з черговою порцією руді « Ішимура»  поглинула інопланетну форму життя, яке почало бурхливо розвиватися в тепличних умовах комфортабельного зорельота. Екіпаж перетворився на сировину, з якої чужий розум сліпив власних солдатів. Тепер по гучних корабельних галереях гуляє вітер смерті, а за перегородками щось шарудить і скребе. Занурена в морок станція грає з несподіваним гостем, як кішка з мишкою, проте Айзек не має наміру перетворюватися на чийсь обід.
Доп. информация:# жах, що Леденить. Брехлива порожнеча і непроглядна тьма коридорів обволікають жертву липким страхом. Спотворені металевим нутром корабля звуки скрипковим смичком ськрежещут по натягнутих нервах. Далеко від цивілізації наодинці з невідомою загрозою ви просочитеся жахом, немов губка -  водою.
# Ампутація. Dead Space відрізняється від інших представників жанру, де інопланетяни натовпами вмирають під шквальним вогнем. Айзек -  простій інженер, який не носить з собою арсенал середньої армії. Зате у нього є інструменти: пила, різак і інші корисні пристосування, незамінні в ближньому бою. Щоб знищити монстра, потрібно пошкодити або відрізувати у нього життєво важливий орган, причому у різних видів істот він розташований в різних місцях.
# Модернізація. Кожен інструмент можна удосконалити, перетворивши його з простого інженерного приладу в повноцінну зброю.
# У невагомості. Далеко не все устаткування платформи функціонує справно, а тому з гравітацією бувають перебої. Опинившись в невагомості, можна включити магнітні черевики, щоб гуляти по стелі і стінам. Проте іноді куди безпечніше просто парити в порожнечі.
# Чужа реальність. Завдяки реалістичній фізиці Dead Space примушує повірити в жахливі події. Коли весь навколишній світ виглядає і реагує на дії, як справжній, легко забути, що знаходишся в грі.



Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Dead Space або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Dead Space, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS