RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Call of Duty: World at War...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Call of Duty: World at War

 


Рік випуску: 2008
Розробник: Treyarch
Видавництво: Activision
Тип видання: піратка
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Таблетка: Присутня

Системні вимоги:
* Microsoft® Windows® XP or Windows Vista® (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
* Microsoft DirectX® 9.0c
* Intel® Pentium® 4 3.0 GHz or AMD® Athlon™ 64 3200+ processor or better supported
* 512MB RAM (1GB for Windows Vista)
* 256 MB NVIDIA® GeForce® 6600GT or better or ATI Radeon™ 1600XT or better
* 100% DIRECTX 9.0c compatible sound card
* 1.5GB of free hard drive space
* To MP matches, а 2Ghz dual-core or better processor is recommended.
*Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity

Опис:
У 1944 році перемога союзників вже не викликає сумнівів. Результат війни передрішений, але гітлерівці і японські солдати як і раніше стоять на смерть. Остання стадія великого

протистояння наближається, і гравець опиниться в епіцентрі подій. Дві напружені і шалено затягуючі кампанії пройдуть на островах Тихого океану і на розтерзаних артилерією вулицях Берліна.

На атолах розвернулася справжня бійня - десятки тисяч нащадків самураїв перетворили пляжі, пальмові гаї і скелі в неприступну оборонну систему. Висадка американських військ обернулася справжнім кошмаром. Кожен міліметр берега прострілюється з кулеметів і знарядь, з осередків і окопів ночами лунає відчайдушний крик: «Банзаааай!», і сотні солдатів прагнуть скинути ворога в морі в самогубних атаках. Ніхто не просить пощади, не дивлячись на колосальну нерівність в силах. Хоробрі американські хлопці горять бажанням помститися за приниження перших років війни і рвуться вперед, незважаючи на втрати.

Останній рік страшної війни. Радянські воїни все ближче до довгожданої перемоги, ціна якої сплачена кров'ю мільйонів - залишилося подолати останній рубіж оборони нацистів. Розбомблені і напівзруйновані квартали німецької столиці стали останньою перешкодою на шляху до торжества російської зброї. Останній бій - він важкий самий. Не підведи Батьківщину, боєць!


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Call of Duty: World at War або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Call of Duty: World at War, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS