RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Silent Hill: Homecoming...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Silent Hill: Homecoming

 


Видавець: Konami
Розробник:The Collective
Жанр: Action
Таблетка: присутня
Мова інтерфейсу: англійський

Мінімальні системні вимоги:
OS : Windows® XP (with SP2) or Windows Vista® (with SP1)
Processor : Dual Core CPU such as Intel® Core 2 Duo E6400 or AMD Athlon™ 64 X2 4200+ or better
Memory : 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
Hard Drive : 10 GB Free
Graphics : DirectX 9.0c compatible Video Card such as ATI™ Radeon HD-series graphics card (minimum 256 MB) or NVIDIA™ GeForce 7800-series graphics card (minimum 256 MB)
Sound Card : DirectX 9.0c compatible Sound Card with Latest Drivers

Рекомендовані системні вимоги:
OS : Windows® XP (with SP2) or Windows Vista® (with SP1)
Processor : Intel® CoreC 2 Duo Family, AMD Athlon™ 64 X2 5200+, AMD Phenom™ or better
Memory : 2 GB
Hard Drive : 10 GB Free
Graphics : NVidia™ GeForce 8800 or ATI™ Radeon HD 2900 or better
512 MB DirectX® 10.0–compliant video card or DirectX®
9.0c–compliant card
Sound Card : DirectX® 9.0c Compatible Sound Card 5.1 with Latest Driversp

Опис: Silent Hill: Homecoming розповідає про те, як якийсь Олексій Шеферд повертається в своє рідне місто Шефердс Глен. Повернувшись, він дізнається про загадкове зникнення рідного брата і батька. Олексій тут же вирушає на пошуки рідних, але завдання виявляється не з легенів. Щоб знайти зниклих родичів, героєві належить подолати свої найстрашніші кошмари, знайти розгадку таємничих подій і протистояти неймовірному Злу, яке, як виявилось, захопило його близьких. Врешті-решт Шеферд виявляється на вулицях міста Сайлент Хилл. Вони лише здаються порожніми. Насправді все місто - це обитель зла. Повернутися назад ви зможете лише після того, як розгадаєте страшну таємницю озера Толюка. Чи зможе Олексій вижити і знайти брата і батька?

Додаткова інформація:

Silent Hill: Homecoming побудована на базі самих передових графічних, фізичних і аудіо-технологий. У розпорядженні героя арсенал різноманітної зброї і прийомів рукопашного бою. Але доведеться не тільки стріляти і битися з монстрами. У грі вас чекають цікаві і страшні головоломки. З кожним кроком ви будете все ближчі до розуміння таємниць проклятого Сайлент Хилла. Крім фантастичної графіки і високоякісного звукового супроводу, відповідну атмосферу в Silent Hill: Homecoming допоможе створити унікальний саундтрек. Він написаний знаменитим композитором Акирой Ямаока (Akira Yamaoka) спеціально для гри.


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Silent Hill: Homecoming або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Silent Hill: Homecoming, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS