RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Tomb Raider: Underworld...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Tomb Raider: Underworld

 


Рік випуску: 2008
Жанр: Action / 3D / 3rd Person
Розробник: Crystal Dinamics
Видавництво: Eidos Interactive

Мінімальні системні вимоги:
> OS: Windows XP/Vista
> Processor: Intel @ 3 GHz/AMD @ 2.5 GHz
> Memory: 1 GB (2 GB for Vista)
> Hard Drive: 8 GB Free
> Video Memory: 128 MB nVidia GeForce 6800GT/ATI 1300XT
> Sound Card: DirectX Compatible
> DirectX: 9.0c
> Keyboard & Mouse
> DVD Rom Drive

Рекомендовані системні вимоги:
> OS: Windows XP/Vista
> Processor: Intel Core 2 DUO @ 2.2 GHz or Athlon 64 X2 4400+
> Memory: 2 GB
> Hard Drive: 8 GB Free
> Video Memory: nVidia GeForce 9800 GTX /ATI HD4800
> Sound Card: DirectX Compatible
> DirectX: 9.0c or 10
> Keyboard & Mouse
> DVD Rom Drive Тип издания: пиратка

Мова інтерфейсу: multi
Таблетка: Не потрібний 

Опис: Тисячу років назад жерці народу майя створили календар. По ньому обчислювалися сонячні і місячні затемнення, відповідно до нього приносилися криваві жертви грізним богам, з його допомогою присвячені могли відкрити брами в світ духів і спілкуватися з давніми предками. Але могутня колись цивілізація лягла, а разом з останніми жерцями стародавнього народу пішла в забуття і таємниця календаря. Чутки про нього пережили століття, його шукали іспанські конкістадори і священики, чаклуни і авантюристи. Але лише одна людина здатна подолати що кишать дикими звірами джунглі і спуститися в загублене місто майя - прославлена розкрадачка гробниць. Її звуть Лара. Лара Крофт.

У новій частині надпопулярної ігрової серії граціозна і смертоносна героїня знов відправиться в подорож по всьому світу, дослідить покинуті сторіччями храми і битиметься з підступними і небезпечними ворогами. Поклонників чекають численні новинки ігрового процесу, який став ще більш захоплюючий! Лара використовує в бою прийоми рукопашного бою і навколишні предмети, здійснює безліч запаморочливих акробатичних трюків. Графіка створена з урахуванням вимог новітніх ігрових платформ - непрохідні джунглі стали на порядок барвисто, а стародавні руїни виглядають ще загадковішими. Лара переодягнеться в новий одяг, який забрудниться в грязі, промокне під дощем і висохне на жаркому тропічному сонці. У Tomb Raider: Underworld гравця чекають більше зброї, більше драйву, більше екшену і - Лара Крофт!

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Tomb Raider: Underworld або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Tomb Raider: Underworld, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS