RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Prince of Persia (2008)...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Prince of Persia (2008)

 


Системні вимоги:
> Supported OS: Windows XP/Windows Vista
> Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
> RAM: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista
> Video Card: 256 MB DIRECTX 10.0-compliant video card or DIRECTX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*
> Sound Card: DIRECTX 9.0 or 10.0-compliant sound card (5.1 sound card recommended)
> DIRECTX Version: DIRECTX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
> Hard Drive Space: 8 GB
> Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)

> Supported Video Cards at Time of Release:
ATI RADEON X1600*/1650*-1950/HD 2000/3000 series
NVIDIA GeForce 6800*/7/8/9 series

Опис: Легендарний Принц Персії повернувся! У новому облічиі, з неймовірними можливостями і історією. Тепер йому доведеться виступити посередником, катом і суддею в спорі двох великих Богів: Ормадза, бога Світла і Арімана, бога Тьми. Але Принц не один в цьому глобальному протистоянні - разом з ним Еліка - хитра, спритна і дуже красива воячка з своєю долею і історією. Разом нашим героям доведеться розплутати клубок божественних інтриг і зупинити прокляття, яке послав на Землю жахливий Аріман.

В порівнянні з попередньою трилогією змінилося все: від графічного стилю до бойової системи. Незмінною залишилася лише вислизаюча і містична атмосфера Стародавнього Сходу - та сама, якою дихають всі ігри величної серії "Принц Персії". Це вже не казка... Це новий принц. І нова легенда.

Особливості гри:

    * Дивовижне по красі промальовування персонажів. Таке відчуття, що Принца розфарбували аквареллю поверх полігонів.
    * Унікальна ігрова фізика. Вперше в історії подібних ігор ви не мучитеся, а насолоджуєтеся акробатикою.
    * Інноваційний бойовий режим. Бійка з супротивником нагадує високохудожній танець з шаблями.
    * Що відрізняється дійсно високим інтелектом AI-напарник.
    * Що зачаровують своєю красою пейзажі Стародавньої Персії.

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Prince of Persia (2008) або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Prince of Persia (2008), щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

YurZverr

09.03.08 16:31
Сайт суперю\Сайтом задоволений а грою!!!!!!!!!

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS