RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Rise Of The Argonauts...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Rise Of The Argonauts

 
pic














































Мінімальні системні вимоги:
> CPU: Intel Pentium 4 2.4 GHz / AMD Athlon XP 2400+
> RAM: 1 GB (Windows XP) / 1.5 GB (Windows Vista)
> Video Card: Direct X 9.0c compliant video card with 128 MB RAM and shader model 3 support (NVIDIA GeForce 6 series or better / ATI Radeon X1300 or better)
> Sound Card: 100% Direct X 9.0c compliant sound card
> HDD space: 8 GB

Рекомендовані системні вимоги:
> CPU: Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 64 X2 5000+
> RAM: 2 GB
> Video Card: Direct X 9.0c compliant video card with 512 MB RAM and shader model 3 support (NVIDIA GeForce 7900 GT / ATI Radeon X1900)

Опис: Молодий цар Ясон оголосив про своє прийдешнє весілля. Ось тільки на урочистій церемонії наречена була убита отруєною стрілою! У нестямі від горя Ясон вирішив відправитися в похід, рівних якому ще не було на світі, і добути золоте руно. За допомогою чарівного артефакту він розраховує повернути кохану з похмурого царства тіней - Аїда. Але похід увінчається успіхом тільки в тому випадку, якщо до Ясону приєднаються інші прославлені герої!

Тобі належить очолити загін кращих воїнів Греції на борту легендарного корабля «Арго». Його команда дослідить океанські простори, відвідає міста і острови Егейського моря, відправиться в подорож по джунглях і лісовій гущавині. З унікальною зброєю і зброєю, що вийшли з кузні самого Гефеста, ти битимешся з міфічними чудовиськами і персонажами легенд. На твій вибір - величезну кількість смертоносних умінь, комбо-прийоми і добивання. Ролева складова продумана і не менш важлива, чим уміння годинником розмахувати мечем. Розвиток персонажа залежить від того, якому з богів ти вирішиш поклонятися! Тебе чекають прекрасна анімація і графіка, приголомшлива система прокачування, а також знайомий сюжет міфів Стародавньої Греції.

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Rise Of The Argonauts або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Rise Of The Argonauts, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS