RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Mirror's Edge...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Mirror's Edge

 


Рік випуску: 2009
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Multi
Мова озвучення: Multi
Таблетка: Присутня

Системні вимоги:
- Операційна Система: Microsoft Windows XP SP2/Vista
- Процесор: Інтел Pentium 4 3.0GHz або 100% сумісного еквівалента
- Пам'ять: 1GB оперативної ПАМ'ЯТІ
- Відеокарта: 256MB пам'яті з Shader model 3.0*
- HDD: 8GB
- DVD 8x
- Звукова карта: Звукова карта з 9.0c сумісністю DIRECTX
- DIRECTX: DIRECTX 9.0c
- Мережа: Діалоговий зв'язок потрібний для доступу до Leaderboards

Опис:
У століття інформаційних технологій немає нічого простішого, ніж обмінятися потрібними відомостями. Адресатові можна подзвонити, написати електронний лист, відправити факс - варіантів маса. Проте жоден з них не підходить для обміну секретними даними в тоталітарному суспільстві Mirror's Edge. За допомогою численних агентів і хитромудрих пристроїв уряд ретельно контролює інформаційний потік, тому для обміну відомостями використовуються кур'єри, що прозвали Бігунами.
Вас звуть Фейс, і ви - професійний Бігун. Ваша стихія - виблискуючі на сонці дахи хмарочосів, куди урядові агенти забрідають нечасто. Проте нинішня місія кардинально відрізняється від рядового замовлення. Вашу сестру звинуватили в злочині, якого вона не здійснювала, а на вас оголосили полювання. Тепер сховатися не вдасться навіть високо над землею, тому залишається тільки одне - бігти!
 
Особливості гри:
I Рух. Для досвідченого трюкача даху декількох ближніх будівель зливаються в один майданчик - потрібно лише грамотно використовувати переваги місцевості. Стрибайте, ковзайте, відштовхуйтеся від стін, ходіть на руках, перекидайтеся, підтягайтеся, біжіть! Вас чекає ризикований паркур на висоті в декілька сотень метрів - постійний ризик повалитися вниз лоскоче нерви і заганяє душу в п'яти.
K Занурення. У Mirror's Edge немає гравця і його героя, є тільки ви - дівчина на ім'я Фейс, що стрімголов біжить по дахах. Унікальна анімація і вигляд від першої особи забезпечують небувале занурення в іншу реальність. Ви відчуєте під руками шорсткий бетон, відчуєте, як штовхнеться в ноги тверда поверхня після вдалого стрибка. Мир закачається перед очима, коли ви повисніть на щаблині над безоднею, і конвульсивно здригнеться, якщо не зумієте ухилитися від кулі. Поглянувши з дахів вниз, ви забудете про те, де знаходитеся насправді, і станете тремтіти від страху, поки адреналін розходиться по організму.
M Битва. Вас спробують зупинити, але спритність, уважність і першокласна реакція допоможуть подолати всі трN Звільнення. Ви - Бігун від бога, обдарований рідкісною здатністю. Ви сходу помічаєте всі предмети оточення, які можуть опинитися корисні в черговому трюку. Завдяки такому корисному навику, ви легко зв'язуєте окремі стрибки і перекиди в гармонійну серію граціозних маневрів. Біжіть вперед, не зупиняючись, і подорож перетвориться на захоплюючий кидок по виблискуючих дахах назустріч свободі! уднощі. Ухиляйтеся від куль, вислизайте від ударів, крушіть супротивників раптовими випадами, заманюйте їх до краю даху і відправляйте вниз! Оволодівши їх зброєю, ви зможете захистити своє життя в перестрілці.
E Звільнення. Ви - Бігун від бога, обдарований рідкісною здатністю. Ви сходу помічаєте всі предмети оточення, які можуть опинитися корисні в черговому трюку. Завдяки такому корисному навику, ви легко зв'язуєте окремі стрибки і перекиди в гармонійну серію граціозних маневрів. Біжіть вперед, не зупиняючись, і подорож перетвориться на захоплюючий кидок по виблискуючих дахах назустріч свободі!

Обговорення на форумі


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Mirror's Edge або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Mirror's Edge, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS