RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Dark Sector (Action) [Новый Диск](2009)...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Dark Sector (Action) [Новый Диск](2009)

 



Рік випуску: пішла в друк, у продажу: 22 січня 2009 р.
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person
Розробник: Digital Extremes
Видавець: Новый Диск
Платформа: PC

Системні вимоги
:
Мінімалка:
Операційна система:
Windows XP SP2 / Vista
Процессор:
Pentium IV 2.4 Ггц
Память:
1 Гб
Відеокарта:
3d-відеоадаптер з пам'яттю 256 Mб, сумісний з DIRECTX 9.0c підтримуючий шейдери версії 3.0 (Geforce 6600 або Radeon X1300)
Аудіокарта: Direct-X сумісна
Вільне місце на ЖД:
6.5 Гб
Тип видання
: Ліцензія
Мова інтерфейсу:
Російська
Таблетка:
Драйвер версії 3.3! Сам драйвер в комплекті.(Також можете яго найти на нашому сайті)

Опис:
Дія гри Dark Sector розгортається на території однієї з держав Східної Європи. Біологічна зброя, спадщина холодної війни, вирвалася з-під контролю. Незвичайний вірус поглинув мешканців цілого міста. Територія зараження була відрізана від решти світу і отримала назву «Темний сектор». Жителі піддалися мутації, перетворившись на гротескових чудовисьок, що розкладаються, і бродять по вулицях у пошуках жменьки тих, що уціліли. Вони - носії вірусу, що не знають жалості, спраглі людської плоті хижаки. А десь в глибині міста покоїться секрет військових біологічних розробок, ради якого могутні організації і корпорації готові ризикнути всім людством.   Ігровий процес є горючою сумішшю Resident Evil 4 і Gears of War (без вірних соратників за спиною), а значить, укриття, камера за плечем, напружені перестрілки з "массовкой" і відважні сутички з босами додаються. Основною зброєю боротьби з нечистю стане трьохкінцевий бумеранг, який розробники називають глейвом. Пристосування виросло з правої руки Хайдена під час мутації і більше всього схоже на гіпертрофований сюрекен ніндзя. У міру розвитку сюжету, мутаген все сильніше і сильніше розповсюджується по організму героя, і Црушник отримує нові здібності. Наприклад, тимчасовий щит або можливість витворяти з глейвом щось абсолютно неймовірне. Для підвищення утрати глейв можна підпалити (він буде ще і хорошим факелом) або наелектризувати. У останньому випадку ніхто не забороняє кинути наелектризований бумеранг в калюжу, в якій коштує п'яти неудачливих любителів человечинки. Вишукане блюдо зомбі-гриль готово!

Та і звична зброї буде немало, причому практично будь-яке можна модернізувати. Похмурі дядьки-бариги за деяку кількість готівки, яку ви знаходитимете в грі, з радістю поліпшать ваш улюблений пістолет або дробовик. Апгрейди найрізноманітніші: від подвійного пострілу до можливості збільшити об'єм магазина.

Для проходження окремих ділянок не завжди потрібна груба сила. Мутанти не люблять військових, військові не люблять мутантів. Наш герой може користуватися цим і цинічним чином підбурювати ворогів один з одним, а сам тим часом відсиджуватися в надійному укритті. Після залишиться лише добити всіх, хто ще дихає або повзає, і зібрати дорогоцінні патрони і трофеї. Елегантно, чи не так?

Розробники обіцяють зрідка видавати гравцям величезні футуристичні машини смерті, забезпечені скорострільними кулеметами і могутніми, але повільними ракетними установками. До речі, ракети в Dark Sector самонавідні навіть у супротивників. Ухилитися від них буде непросто, тому розробники ввели в гру цікаву фішку: як тільки чуємо небезпеку - вистрілюємо ракетою вгору і відводимо за нею смертоносний гостинець ворога.   

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Dark Sector (Action) [Новый Диск](2009) або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Dark Sector (Action) [Новый Диск](2009), щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS