RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» F.E.A.R. 2 Project Origin...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


F.E.A.R. 2 Project Origin

 
http://www.gamemag.ru/media/arts/new/project_origin_logo.jpg

Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Monolith Productions
Видавець: Warner Bros. Interactive Entertainment
Видавець в Росії: Новий Диск
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російський (multi)
Мова озвучення: російський (multi)
Пігулка: (http://www.g-n.org.ru/load/7-1-0-766)

Cистемные вимоги:
Операційна система: Microsoft® Windows® XP/Vista®
Процесор: Pentium® 2,8 Ггц (3,2 Ггц для Windows® Vista®)
Оперативна пам'ять: 1 гб
Відеокарта: 3D-видеоадаптер з пам'яттю 256 MБ, сумісний з DirectX® 9.0c, що підтримує шейдери версії 2.0b (Nvidia® GeForce™ 6800 або ATI® Radeon™ X700)
Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX® 9.0с
Вільне місце на жорсткому диску: 12 Г

Опис:
Довгожданий сиквел F.E.A.R., одного з кращих шутеров від першої особи! Тебе знов чекають пробираючий до кісток жах, прекрасна, деталізованная графіка і захоплюючий сюжет. Вже знайома і нова зброя, включаючи крокуючий механічний костюм «Штурмовик», знов допоможе в нерівній битві. Цього разу воно розвернеться не тільки в будівлях і переходах, але і просто неба. Вороги навчилися діяти у складі групи, як навчений штурмовий підрозділ, вони прикриють один одного вогнем, спробують зайти із спини. У F.E.A.R. 2 Project Origin ти зіткнешся з абсолютно несподіваними прийомами і прийомами міського бою, які застосовують справжніх спецназівців. Атмосфера постійного, нез'ясовного страху примусить озиратися у пошуках небезпеки - здається, що за спиною постійно хтось є! Чутні шерехи, стогони і кроки, що шелестять, страшний образ дівчинки Альми кидає в тремтіння, і все страшніше стають посилані нею бачення.

Особливості гри:

    * Офіційне продовження відомого екшену від першої особи
    * Битва за виживання людства на зруйнованих вулицях міста
    * Всепоглинаюча атмосфера справжнього жаху
    * Величезний вибір абсолютно унікальної зброї
    * Найстрашніша героїня комп'ютерних ігор - дівчинка Альма!
    * Покращувані можливості - підтримка 64-розрядних багатоядерних процесорів і DirectX® 10

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру F.E.A.R. 2 Project Origin або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу F.E.A.R. 2 Project Origin, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS