RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» James Bond 007 Quantum of Solace...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


James Bond 007 Quantum of Solace

 


Рік випуску: 2008
Жанр: Action
Розробник: Treyarch
Видавництво: Activision
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський
Пігулка: присутня
Платформа: РС

Системні вимоги:

Опер. система - Microsoft(R) Windows(R) XP / VISTA
Процесор - Pentium(R) 4 2.4GHz or Athlon XP(ТМ) 64 2800+ MHz or any 1.8Ghz Dual Core
Відео - GeForce 6600 128Мб або аналогічна Radeon 9800Pro або краще
К-ть оперативної пам'яті - 512 MB
К-ть вільного місця на HDD - 7,8Гб
Клавіатура, миша, геймпад
Версія DIRECTX - 9.0с

Опис:
Жодному шпигунові ще не вдалося переплюнути в майстерності і чарівливості легендарного Джеймса Бонда. Агент її Величності вирішує найважчі задачі. У ідеально вигладженому смокінгу і з променистою усмішкою він розкриває змови світового масштабу, присікає підступні плани і пускається в найнеймовірніші афери. Відчайдушні перестрілки, стрімка гонитва, секретні диверсії, від яких захоплює дух, - за допомогою Quantum of Solace ви особисто розкриєте всі сторони шпигунського життя!
Тепер у вас є унікальний шанс стати Джеймсом Бондом XXI століття. Зовнішність і статура героя в точності відтворені по образу Деніела Крейга. Ви опинитеся в центрі подій відразу двох фільмів. Знайомі епізоди і нові моменти з «Казино Рояль» і «Кванта милосердя» передають фірмову атмосферу і стиль історій про агента «007». За допомогою неймовірної реалістичної графіки і звуку зануритеся в захоплюючий світ підступності, інтриг, предательств, шалено дорогих автомобілів і спокусливих подруг. Пора приміряти смокінг!

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру James Bond 007 Quantum of Solace або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу James Bond 007 Quantum of Solace, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS