RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» The Godfather 2...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


The Godfather 2

 


Рік випуску: 2009
Жанри: Action / Strategy / 3D / 3rd Person
Розробник: EA Redwood Shores
Видавець: Electronic Arts
Мова Інтерфейсу: російський, англійський, чеський, іспанський, нідерландський, польський
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Пігулка: Присутній 

Системні вимоги:
> ОС: Microsoft® Windows® XP або VISTA
> Процесор: з тактовою частотою 2.8 Ггц
> Оперативна пам'ять: 1 ГБ
> Відеокарта: класу GeForce 6800, ATI X1600 або вище
> Місце на жорсткому диску: 9 Гб

Опис:

Як розділ "сім'ї" вам належить створити свій власний загін і разом з ним організувати наймогутніший злочинний синдикат Америки. Ви самі вирішуєте, коли і як використовувати своїх підопічних, командуючи ними особисто під час проведення чергової операції або відправляючи їх на самостійні завдання в сусідній район з метою підірвати бізнес іншої сім'ї або захистити свій власний.

Фінальна версія проекту обіцяє розкрити перед нами шість ігрових класів. Серед них: силач, експерт по вибухах, палій, медик, зломщик і інженер. Кожний з героїв матиме свою передісторію і одну з дванадцяти унікальних рис, наприклад любов до алкоголю, що частенько приводить до неприємних колотнеч в місцевих барах.

Стратегічна складова Godfather 2 розкривається в режимі «Don's View», вільному для доступу у будь-який час. Тут зосереджені ниточки управління всіма ресурсами, календар ділових зустрічей і плани майбутніх грабежів. Інший характер носить режим «Sting cards», націлений на виконання місій саботажів, на зразок підкидання конкурентам викриваючих доказів.

Система випадкових бонусів - ще одна особливість другого «Хрещеного батька». Успішне рішення поставлених завдань спричиняє за собою не тільки під'їм репутації, але і приємні сюрпризи. Наприклад, бронежилет або куленепробивний автомобіль - погодитеся, тямущий подарунок для авторитетного дона.

Особливості ігри:
    *  Створіть свою сім'ю - наймайте, навчайте і підвищуйте своїх людей.
    * Управляйте командою - відправляючись на завдання, візьміть з собою до трьох фахівців: палія, підривника, ведмежатника і т.д. - Віддавайте їм накази в бою і використовуйте їх навики проти ворогів.
    * Карта дона - станьте справжнім доном, тримаєте все під контролем за допомогою 3D-карты: оцінюйте ситуацію, направляйте охорону до закладів, аналізуйте злочини, вибирайте об'єкти для атаки.
    * Чорна ненависть - заслужите звання справжнього гангстера, залякуючи власників закладів, вимагаючи гроші, усуваючи ворогів за допомогою різних прийомів бою і способів вбивства.
    * Грайте по мережі Інтернет - запросите друзів в свою сім'ю і разом громите сім'ї ворогів, щоб отримати абсолютну владу. (Див. докладну інформацію в описі)
    * "Бізнес є бізнес" - цей захоплюючий бойовик дає вам можливість взяти участь у всіх основних подіях фільму "Хрещений батько II".

Установка і запуск:
1. Записати або змонтувати образ
2. Встановите гру, використовуючи Keygen в теці Crack
3. Скопіюйте вміст в теці Crack в теку зі встановленою грою.
4. Грати в гру! 

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру The Godfather 2 або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу The Godfather 2, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

VeNoM

09.04.05 15:18
та вже десь як 3 дня пройшло як з'явилася
  Цитата  

Helox

09.04.05 15:16
Я даже и не знал что её выпустили.

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS