RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Saints Row 2...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Saints Row 2

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / Racing (Cars) / 3D / 3rd Person
Мова Інтерфейсу: Multi 9 (Англійський, французький, італійський, іспанський, німецький, шведський, данський, російський (текст))
Розробник: Volition, Inc.
Видавець: THQ
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Присутня
Платформа: PC

Мінімальні Системні вимоги:
Система: Windows XP / Vista
Процессор: 2.0 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2)
Память: 1 GB Available System Memory
Відео-карта: 128 MB 3D Video Card w/Shader Model 3.0 Support (Nvidia GeForce 7600 / ATI Radeon X1300)
Аудіо-карта: сумісна с DirectX
Жорсткий диск: 11 Gb

Опис:
Вуличні банди, тонни вогнепальної зброї, що виблискують хромом автомобілі, розкотистий хип-хоповий бас, літри тестостерона і адреналіну - все це дбайливо змішано в єдино правильних пропорціях в гангста-бойовику «Saints Row 2». Вулиці містечка Stillwaters мало чим відрізняються від сьогоденню: питання тут вирішуються перестрілками, а єдине, що має цінність - це що говорять про тебе люди. Безжальна війна, в якій зважиться: хто ж буде повноправним господарем кам'яних джунглів почнеться вже цією восени!

Інструкція:
-Розпаковуємо
-Монтуєм образ у віртуальний привід
-Встановлюєм гру, шляхом запуску rzrsetup.exe або autorun.exe
-После завершення установки, копіюємо crack з теки razor1911 в теку з грою.
Увага: В процесі інсталяциі, інсталятор не показуватиме відсоток виконання установки, для нетерплячих інсталяція закінчиться, тоді коли тека з грою досягне розміру в 11 гб


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Saints Row 2 або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Saints Row 2, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

VeNoM

09.04.05 15:13
а мені управління в грі несподобалось(машиною дуже носить)
  Цитата  

Helox

09.04.05 15:12
Игра норм.Мне больше гта 4 понравилась.

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS