RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Call of Juarez: Cокровища ацтеков...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Call of Juarez: Cокровища ацтеков

 


Рік випуску: 2006
Жанр: Action
Розробник: Techland
Видавництво: 1С
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Пігулка: http://www.g-n.org.ru/load/7-1-0-622

Мінімальні системні вимоги:

    * Windows 2000/XP/Vista;
    * Процесор: 2,4 Ггц;
    * Пам'ять: 512 Мб;
    * Відеокарта: з ОЗУ 128 Mб;
    * Аудіокарта: сумісна з DIRECTX 9;
    * Жорсткий диск: 2 Гб вільного місця;
    * DIRECTX 9.0с

Рекомендовані системні вимоги:

    * Windows 2000/XP/Vista;
    * Процесор: 3 Ггц;
    * Пам'ять: 1 Гб;
    * Відеокарта: з ОЗУ 256 Mб;
    * Аудіокарта: сумісна з DIRECTX 9;
    * Жорсткий диск: 2 Гб вільного місця;
    * DIRECTX 9.0с
    * Мультиплеер: Інтернет, локальна мережа

Опис: Золото. Дорогоцінний жовтий метал пестить пальці, відкидає виблискуючі відблиски і зве - пристрасно, не залишаючи шансів на відступ. За золото можна убити, можна зрадити, можна закласти душу самому дияволові. Є ті, хто вважає, що золото - це майже щастя. Щастя, за яким готові йти багато - у тому числі і юний утікач, звинувачений у вбивстві, і старий мисливець за головами, ревно віруючий, що сам Господь зробив його знаряддям свого божественного гніву. Хочете дізнатися, що трапляється з тими, хто піддається заклику золота?

Особливості ігри:

    * Call of Juarez - динамічний, жорсткий і безкомпромісний бойовик, в основі якого - дві різні історії, два унікальні варіанти проходження - за молодого бунтаря і старого майстра-стрільця.
    * Інноваційні елементи ігрового процесу - скелелазіння, неймовірні акробатичні трюки (зокрема - і з використанням батога), спеціальний «дуельний» режим і верхова їзда.
    * Фізика, що ретельно пропрацьована, дозволяє з відмінною достовірністю продемонструвати, що може трапитися, наприклад, якщо випадкова куля розіб'є масляну лампу, що горить.
    * Простір відкритих просторів, створений могутнім графічним двіжком, що підтримує всі сучасні технологічні напрацювання.
    * Різноманітні режими розрахованої на багато користувачів гри.

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Call of Juarez: Cокровища ацтеков або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Call of Juarez: Cокровища ацтеков, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS