RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Medal of Honor: Airborne...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Medal of Honor: Airborne

 


Рік випуску: 2007
Жанр: FPS
Розробник: EA Los Angeles
Видавництво: Electronic Arts
Платформа: PC
Таблетка: присутня
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: multi 9

Мінімальні системні вимоги:
Windows XP SP2
Процесор: 2.8 GHz Intel Pentium 4 або AMD Athlon XP 2800+
Оперативна пам'ять: 1ГБ
Відеокарта: NVIDIA Geforce 6600GT / ATI Radeon X1300PRO
Пам'ять відео: 128МБ

Опис:
За часів Другої світової фашистські загарбники як вогню боялися вітчизняних ракетниць «Катюша» і американського парашутного десанта. Сміливі хлопці стрибали прямо на голову нічого непідозрюючого ворога. Під градом куль і артилерійських снарядів вони висаджувалися на найнебезпечніші ділянки фронту і завжди виконували поставлене завдання. У новому епізоді легендарної серії - Medal of Honor Airborne - вам належить вжитися в образ Бойда Треверса, бійця вісімдесят другій десантній дивізії, і поглянути на війну з висоти пташиного польоту.

Нові битви киплять на території захопленої Європи. Ви пройдете від Сіцілії ка Німеччини, починаючи кожен бій із захоплюючого стрибка з-під хмар. Місце, куди приземлиться герой, можна вибирати, визначаючи тим самим хід всієї битви. Нова графіка, тактичні прийоми і величезне
кількість захоплюючих операцій - все це чекає вас в Medal of Honor Airborne, грі про героїв!

Доп. інформація:
Гра за вашими правилами!
Кожне завдання можна виконати різними способами! Будьте розумніше і удачливіше за ворога, адже від успіху залежить не тільки ваше життя, але і вся операція!
Вважайте до три і смикайте кільце!
Кожна місія починається з десантування. Під час польоту ви можете не тільки дивитися по сторонах, але і управляти парашутом!
Краща зброя війни!
ваших руках сама руйнівна вогнепальна зброя часів Другої світової. Всі пістолети, автомати і гвинтівки володіють справжніми бойовими характеристиками!
Стрілянина в десятку!
Поступово навики володіння зброєю поліпшуються. Тренуйтеся, і з часом перетворитеся на справжнього снайпера!
Солдатів грають настощяїе актори!
Графіка нового покоління дозволила добитися максимальної реалістичності. Солдати схожі на живих людей, а навколишній світ - на кадри документального фільму. Повірити в те, що відбувається дуже легко!

Особливості гри:
Кожен рівень проходиться по два рази: перший раз розвідником, другою - десантником.
Гравець вольний вибирати, з якої крапки він почне рівень.
Система апгрейдов зброї, за допомогою якої можна збільшити місткість магазина, зменшити розкид куль і т.д.
Повністю бесськріптовий AI.
Присутність тактичної карти, на якій показуються всі війська союзників і супротивників.
Прекрасна графіка, за яку відповідає движок Unreal 3. 

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Medal of Honor: Airborne або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Medal of Honor: Airborne, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

Helox

09.04.05 15:09
Игра норм.На пару вечеров её хватит.

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS