RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Hellgate London...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Hellgate London

 


Рік випуску: 2007
Жанр: Action (Shooter) / RPG / 3D / 1st Person / 3rd Person
Розробник: Flagship Studios
Видавництво: Electronic Arts
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський
Таблетка: присутня
Платформа: PC

Системні вимоги:
OS: Windows XP with SP2 or Windows Vista
CPU: 1.8 GHz or faster (2.4 GHz for Vista)
RAM: 1 GB (2GB for Vista) or more
Hard Drive: 7.0 GB or more free space
Video Device: Directx 9.0c/10 compatible
Sound: DIRECTX 9.0c/10 compatible

Опис:
Безпрецедентний проект від творців StarCraft, WarCraft і Diablo поєднує в собі все краще, що є в арсеналі ролевих ігор, бойовиків і жахів. Величезне місто, застрягле між двох реальностей, стало місцем епохальної битви людей і демонів. Мир тут міняється на очах, фантастичні герої трансформують зброю і спорядження, навчаються магії і кидають виклик тисячам неймовірних монстрів. Пекло всюди і потрапити в нього можна ще за життя! Ви готові битися за свою душу?
Біблейські пророцтва про кінець світу виявилися правдою. Портал, що відкрився в самому центрі Лондона, впустив на Землю легіони Тьми. Все, на що впала тінь Сатани, занурилося у вічний морок, жителі перетворилися на бездушних мертвяків, а міста - в палаючі руїни. Сонце приховали багрові хмари, а рай залишився лише на мозаїці зруйнованих храмів.Залишки тих, що вижили ведуть запеклу боротьбу з жахливими демонами, і вам належить стати лідером опору!

Дод. інформація:

Унікальний ігровий процес.
Hellgate: London гармонійно поєднує в собі глибину ролевих ігор, страшну атмосферу кращих фільмів жахів і динаміку іскрометних бойовиків!

Герой з часом перетворюється!
Розвивайте свого протагоніста, покращуйте його характеристики і навчайте корисним у військовій справі навикам.

Новий Лондон.
Туманний альбіон перетворився на найзагадковіше і небезпечніше місце на планеті. Зруйновані райони, темне метро, пустинні вулиці, стародавні собори і залишки великих будівель сучасності з головою занурять вас в хаос останньої війни людства.

Мінливий мир.
Постапокаліптичний Лондон - це непостійна, вічно змінна територія зла! Кожного разу, коли ви починаєте гру, вулиці і підземелля складаються в новий малюнок.

Неповторний герой.
Створіть унікального воїна, вибравши один з декількох класів. Кожен персонаж володіє власною зовнішністю, здібностями і стилем війни!

Різноманіття зла!
У грі вистачає самі різні вороги: від мертвяків до могутніх демонів, предводителів армій Тьми. Кожний з них володіє унікальними можливостями і зброєю!

Створіть армію добра!
Звільняти вулиці від нечисті ви можете разом з друзями. Об'єднуйтеся в загони, відпрацьовуйте тактику командного бою і відправляйтеся назустріч незабутнім битвам!

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Hellgate London або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Hellgate London, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS