RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Gears of War...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Gears of War

 


Рік випуску: 2007
Жанр: 3D Action
Розробник: Epic Games
Видавництво: Midway Games
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський
Таблетка: присутня

Cистемные вимоги:

Мінімальні вимоги:
Windows XP SP2 or Windows Vista
2.4+ GHz Intel; 2.0+ Ghz AMD
1024 Mbytes of System RAM
NVIDIA GeForce 6600+, ATI X700+
8 GB of Free Hard Drive Space

Рекомендовані вимоги:
2.4+ GHZ Dual Core Processor
2 GBytes of System RAM
NVIDIA 7800GTX+ or ATI x1300+ Video Card
8 GB of Free Hard Drive Space

Опис: Людство давно мріяло зустрітися з іншою цивілізацією. Але коли довгожданий момент настав, світлі марення обернулися кошмаром. Брати за розумом опинилися неймовірно підступні і агресивні. Відрізаним від цивілізації колоністам планети Сірка довелося своїми силами протистояти новому ворогові. Для порятунку людства створюються добре натреновані і озброєні за останнім словом техніки загони. У один з них потрапляє головний герой на ім'я Маркуса Феникс, а ви, у свою чергу, отримуєте контроль над самим Маркусом.
Графічне оформлення Gears of War - це гімн високим технологіям і наочне підтвердження неймовірної потужності PC. Новітні візуальні рішення відображають мир на екрані правдоподібніше за сьогодення, живого оточення. Проект, створений на базі Unreal Engine 3, заслужено претендує на звання найкрасивішої і ефектнішої гри сучасності.

Установка:
1-Витягнути образу за допомогою WinRar.
2-Змонтувати в DaemonTools .
3-Встановити.
4-Зайти в змонтований образ. Скопіювати з теки Razor1911 Кряк із заміною файл запуску Startup.exe у директорію зі встановленою грою (шлях x:\Gears of War\Binaries) .
5-Іграти.

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Gears of War або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Gears of War, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

allgamenews

09.05.09 22:14
гг все запускається все перевірено biggrin
  Цитата  

MiG-Z

09.05.06 10:24
Не запускается, говорит что мол надо переустановить игру потому что был изменен код программы =(((

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS