RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Devil May Cry 4...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Devil May Cry 4

 


Рік випуску: 2008
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person
Розробник: Capcom
Видавництво: 1С
Мова інтерфейсу: англійський / російський(текст+звук)
Таблетка: присутня
Платформа: PC

Системні вимоги:

Мінімальні вимоги: 2,4 GHz, 1 GB, video 128 MB

Рекомендовані вимоги: 2,6 GHz, 2 GB, video 512 MB

Опис: Сотні років Орден Меча захищало прибережне місто Фортуну від вторгнення сил Тьми, вогнем і мечем викорінюючи вихідців з Пеклу. Сотні років воїни Ордена поклонялися Спарде, могутньому демонові, що колись бився на стороні людства. Сотні років здавалося, ніби благополуччю Фортуни ніхто і ніщо не загрожує - поки в місті не з'явився Данте, син легендарного Спарди. Лютий і непереможний, він увірвався в храм власного батька, безжально винищуючи лицарів Меча, що не чекали нападу. Лише один з них, молодий Нерон, завдяки своїм надприродним здібностям зміг протистояти Данте і обернути його у втечу.
Але трагедія в храмі була тільки початком. Всюди стали відкриватися брами в інший світ, і орди кровожерних чудовисьок хлинули в місто, загрожуючи знищити Фортуну. Багато хто вважає, що виною тому - Данте. Проте дехто упевнений - Зло вже давно проникло в місто, руйнуючи його зсередини. І лише відважному Нерону під силу встановити істину.

Особливості гри:
- Два головні герої, кожен з власним унікальним набором спеціальних атак і супер-пріємов.
- Бойова система, об'єднуюча безліч самих різних елементів, - рукопашні сутички, віртуозні акробатичні трюки, ураганні перестрілки, нищівні комбо і магію.
- Прекрасна графіка нового покоління.
- Інтригуючий сюжет, повний сюрпризів і несподіваних поворотів. Вже знайомі поклонникам Devil May Cry персонажі - Данте, Тріш, Леді - зустрінуться з новачками серіалу, Нероном, Киріє і Глорією. Але хто з них доживе до фіналу?

PC-версія даної гри відрізняється про консольних варіантів яскравішою графікою, покращуваною динамікою (Turbo режим), високою складністю (режим Legendary Dark Knight). До того ж Devil May Cry 4 підтримує DIRECTX 10. Проект можна також використовувати як бенчмарк.

Доп. інформація:

Інструкція по установці:
1. Розпакувати архів
2. Запустити установку
3. Дочекатися закінчення установки
4. Замінити оригінальні exe файли, на файли з теки crack
5. Граємо.

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Devil May Cry 4 або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Devil May Cry 4, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

Helox

09.04.05 15:08
Игра мне не понравилась.Это очередное тупое мочилово в аниме стиле.

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS