RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Frontlines Fuel Of War...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Frontlines Fuel Of War

 


Рік випуску: 2008
Жанр: First-Person Shooter
Розробник: Kaos Studios
Видавництво: Buka
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: Російський

Системні вимоги:

Мінімальні Cистемные вимоги:
Підтримувані Операційні системи: Windows XP (32/64) або Windows Vista (32/64)
Процесор: Intel Pentium 2.8HT або AMD Athlon 2800+
Оперативна пам'ять: 768Мб / 1Гб для Windows Vista
Відео: nVidia 6800GT (Shader Model v3.0) або ATI Radeon X800XT (Shader Model v2.0) з останньою версією встановлених драйверів G Вільне місце на диску: 11 ГБ
Звук: AC ’97 або еквівалентна DIRECTX 9.0c сумісна звукова карта
Додаткове ПО: DIRECTX 9.0c
Управління: Клавіатура, миша
Net Framework 1.1 або вище

Рекомендовані Cистемные вимоги:
Підтримувані Операційні системи: Windows XP (32/64) або Windows Vista (32/64)
Процесор: Intel Core 2 Duo E6400 (2.13ГГц) або AMD Athlon X2 5000+
Оперативна пам'ять: 1.5 Гб
Відео: nVidia 8600GTX або ATI Radeon X2600 з останньою версією встановлених драйверів
Вільне місце на диску: 11 ГБ
Звук: Creative Labs X-Fi звукова карта
Додаткове ПО: DIRECTX 9.0c
Управління: Клавіатура, миша
Net Framework 1.1 або вище

Опис гри: Що розгортається в недалекому майбутньому і заснована на реаліях сучасності, FFOW розкриває історію наступної Великої Світової війни. Тоді як в світі назріває нова енергетична криза і все більше і більше людей стають жертвами страхітливої дійсності, група наддержав організовує два військово-стратегічні альянси, наділених небаченими потужністю і військово-економічним потенціалом. Вступайте в ряди військ Західної Коаліції (створеною США і Євросоюзом) або Червоного Альянсу (створеного Росією і Китаєм) і понюхайте порох на передовій майбутнього!

Особливості гри:
* Зброя майбутнього вже сьогодні! Вас чекають більше 60-ти видів техніки і озброєння майбутнього, створеного на основі існуючих військових розробок. Це і дистанційно-керовані дрони, і збройові камери, і передові системи стеження і прицілювання N і всім цим безпосередньо зможе управляти гравець.
* Передові можливості обміну інформацією: використовуйте високотехнологічні системи збору і обміну інформациях про цілі, завдання і погрози. Насолоджуйтеся неперевершеною по зручності і реалістичності розрахованою на багато користувачів грою!
* Суміщаючи динамічний FPS і послідовну PRG: система кастомізациі дозволить вам створювати ваших власних солдатів, змінюючи їх екіпіровку і клас. Протягом гри, клас персонажа поліпшуватиметься, дозволяючи діставати доступ до нового вигляду озброєння і здібностей.
* Нова бойова система, заснована на боях безпосередньо на лінії фронту. Це не тільки створює неповторну атмосферу сутички, але і дозволяє вам відчути, що означає справжня перемога, тоді як ваша дивізія захоплює новий шматок фронту, в результаті отримуючи додаткові бонуси.
* Вибери свій шлях до перемоги! Використовуйте безліч доступних засобів знищення супротивника і виробіть вашу унікальну стратегію перемоги.

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Frontlines Fuel Of War або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Frontlines Fuel Of War, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS