RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Tom Clancys Rainbow Six Vegas 2...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Tom Clancys Rainbow Six Vegas 2

 


Рік випуску: 2008
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Ubisoft Montreal
Видавництво: Russobit-M
Мова інтерфейсу: Російський
Платформа: Windows XP/Vista

Таблетка: присутня

Мінімальні системні вимоги:
* CPU: 3 GHz Pentium 4 Hyper Treading or AMD Athlon 3000
* Operating System: Windows Vista/Windows XP SP2 (only)
* Memory: 1024MB for Windows XP / 2048MB for Windows Vista
* Drive Space: 7 GB
* Graphics Card: 128 MB DIRECTX -compliant, Shader 3.0-enabled video card
* Sound Card: DirectX-compliant sound card
* DIRECTX version: DIRECTX 9.0c (included on disc)

Опис:
Продовження тактичного бойовика Tom Clancy`s Rainbow Six Vegas. Втім, дія сиквела розгортається одночасно з першою частиною гри. В ролі одного з вищих офіцерів загону «Веселка» пана Бішопа ми повинні очолити свою команду, мета якої очевидна: зупинити плани терористів. Адже глава бунтівників Альварез Кабреро продовжує загрожувати Лас-Вегасу. Автори заманюють гравців на продовження вже баченого банкету парою нових фішок. Зокрема, стратегічний штучний інтелект вводить поняття «Лідера команди»: знайшовши і знищивши «боса», гравець виявить, що терористи в паніці відступають назад, припиняючи запеклу атаку на загін «Веселка». Крім того, завдяки особистому профілю, кожен може удосконалювати свою команду як в онлайновому, так і в одиночному режимі: наприклад, пройшовши сюжетну кампанію, він дістане доступ до нового вигляду зброї, яку можна використовувати в мультиплеере. В наявності також перевірена система чекпойнтов, три рівні складності гри, зокрема для новачків і ветеранів Rainbow Six, і, нарешті, автоматичне підстроювання складності.

Особливості гри:
Стратегічний штучний інтелект вводить поняття «Лідера команди»: знайшовши і знищивши «боса», гравець виявить, що терористи в паніці відступають назад, припиняючи запеклу атаку на загін «Веселка».
Одиночний режим з легкістю перетворюється на кооперативний - другому гравцеві досить підключитися до поточної гри.
Завдяки особистому профілю, кожен гравець може удосконалювати свою команду як в онлайновому режимі, так і в режимі одного гравця: наприклад, пройшовши сюжетну кампанію, він дістане доступ до нового вигляду зброї, яку можна використовувати в мультиплеере.
Перевірена система чекпойнтов дозволить переграти спробу не із самого початку, а з останньої крупної сутички.
Три рівні складності гри для новачків і ветеранів Rainbow Six; автоматичне підстроювання складності, якщо гравець дуже довго не може пройти чекпойнт.
Ви зможете насолодитися не тільки знаковими місцями Лас-Вегаса, але і по повній оцінити "красу" закулісного життя найяскравішого міста планети. 

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Tom Clancys Rainbow Six Vegas 2 або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Tom Clancys Rainbow Six Vegas 2, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS