RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Turning Point - Fall of Liberty...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Turning Point - Fall of Liberty

 


Рік випуску: 2008
Жанр: Action
Розробник: Spark Unlimited
Видавництво: Вuka
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський (текст+звук)
Таблетка: Не потрібна

Опис: Німецькі лінкори у побережжя Нью-Йорка, пропливаючі над статуєю Свободи гігантські десантні дирижаблі, що поливають вулиці Манхеттена вогнем «Мессершміти» ... Це безумство? Це альтернативна історія від Turning Point: Fall of Liberty, безкомпромісного first-person shooter від творців Call of Duty: Finest Hour.
У 1931 році Уїнстон Черчилль гине в автокатастрофі, тегеранська конференція не відбулася, рішення про відкриття Другого фронту прийнято не було. Британія терпить поразку у війні і незабаром Німеччина впокорює все Старе Світло. У 1951 році німецька армія переправляється через Атлантику і нападає на США, могутнім бліцкрігом захопивши все східне побережжя. Вашингтон, Нью-Йорк ... один за іншим міста палі під натиском гітлерівців.

Особливості гри:
* Динамічний action на вулицях американських мегаполісів.
* Багатий арсенал зброї: класичні зразки часів Другою Світовою і експериментальні види озброєння, що раніше не бачаться на полі бою.
* У боротьбі з окупантами всі засоби хороші.
* Унікальна система ближнього бою з використанням елементів навколишнього середовища.
* Могутня сюжетна лінія, кінематографічні спецефекти і неповторна атмосфера окупованої Америки, що ретельно пропрацьована.
* Саундтрек від Michael Giacchino - знаменитого композитора, що працював над звуковим супроводом ігор серій Medal of Honor і Call of Duty, а також телесеріалу Lost і фільмів Mission Impossible 3, Incredibles і Ratatouille

Мінімальні системні вимоги:
* Операційна система: Windows XP / Vista
* Процесор: Pentium IV 2.8 Ггц
* Пам'ять: 1.0 GB
* Відео: 256 MB NVIDIA 6800, ATI X1300 з підтримкою піксельних шейдерів 3.0
* Звук: DIRECTX сумісний з 9.0C
* HDD: 6.0 GB
* DIRECTX 9.0C

Установка:
1. Вмонтовуємо Образ в Daemon Tools
2. Встановлюємо гру
3. Граємо

Додаткова інформація: Гра запускається з образу (Daemon Tools 4.12.3) під Microsoft Windows Vista x86. Під Microsoft Windows XP додатково запустити YASU 1.4!

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Turning Point - Fall of Liberty або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Turning Point - Fall of Liberty, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS