RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Battlestrike Shadow of Stalingrad(ENG)(L)...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Battlestrike Shadow of Stalingrad(ENG)(L)

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Action / FPS
Розробник: City Interactive
Видавництво: City Interactive
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Таблетка: Не потрібна
Платформа: Windows 2000 / XP / Vista

Опис:
Серпень 1942 року нацисти просунулися в більшій частині Європи і в даний час очі встановити на могутнього Радянського Союзу. Німецькі учені створили нові і смертоносних хімічних ОВ. Ключем до перемоги є падіння Сталінград і нацисти план нападу, як тільки їх таємницею є повним. Як спеціальний російський що ухвалює ви повинні йти за східної передньої лінії, проникнення нацистів, і зупинити їх від виробництва цієї смертоносної речовини. Зберегти місто, і повернути назад війни.

Особливості гри:
Вісім окремих місій - боротьба в розвалинах Сталінграду, в маленькому містечку в Україні, а також диверсії на німецькому військовому заводі.
Використовувати тактику саботажу, вбивства важливий німецький учений, крадіжки секретних документів з сильно охороняли німецькі бази і підтримку Червоної Армії бойові дії проти агресора.
Реалістичні штучний інтелект - супротивник динамічно реагує на дії гравця. Солдати працюють в групах, і відносно гравця.
Модифікований JUPITEREX Двигун забезпечує вражаючий графіка, що занурює гравця в реалістичний світ приголомшливої деталізації, динамічне освітлення і захоплюючі ефекти.
У прихованої стрілянини системи дозволяє для "сліпий вогонь 'із-за стіни або низькі перешкоди.
Додати тактичний елемент 'куля penetration'-стрелять ворогів, або вистрілив через тонкі стінки.
Використання реалістичних озброєння Великої Вітчизняної війни на російському (ППШ Submachinegun, Наган Мосина, Токарева SVT40, Diektariev) і Німеччині (MP40, Luger, Kar98, MG42, MP44).

Установка:
* Змонтувати образ в Daemon Tools
* Встановити
* Грати 

Сисиемні вимоги:

- Процесор: CPU 2.4 GHz
- Пам'ять: 1024 MB RAM
- Відео: GeForce 6600 or Radeon 9800 PRO 128 MB RAM
- Звук: 16-bit sound card with EAX 2.0 compatible with DIRECTX 9.0
- Місце на Диску: 4 GB

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Battlestrike Shadow of Stalingrad(ENG)(L) або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Battlestrike Shadow of Stalingrad(ENG)(L), щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS