RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Ghost Recon - Advanced Warfighter 2...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Ghost Recon - Advanced Warfighter 2

 


Жанр: Action (Tactical / Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: GRIN
Рік випуску: 2007
Мова Інтерфейсу: російський
Платформа: PC
Таблетка: присутня

Опис:
Рік 2014. Південна межа США стала однією з найгарячіших точок земної кулі. Стіна протяжністю 1900 миль - єдиний рубіж, який відокремлює благополучний і досягаючий успіху мир Сполучених Штатів Америки від обпалюючого дихання хаосу, що панує в сусідній Мексиці.
Політична обстановка на батьківщині текили нестабільна як ніколи. Країну лихоманить від економічних і соціальних потрясінь, безліч організацій екстремістського толку набрали небачену потужність і загрожують як хисткому режиму мексиканського уряду, так і національній безпеці прилеглих держав.
Стіна, що пролягає уздовж межі, стає для сепаратистів "метою № 1". Сотні до крайнього ступеня озлоблених бійців атакують її по всій протяжності, але де буде завданий вирішального удару, не знає ніхто.

Запобігти прориву бойовиків - завдання, яке під силу виконати лише елітному загону спеціального призначення "Примари". Командир, приступайте. На ліквідацію загрози у вас є 72 години!

Особливості гри:
# Солдати майбутнього з новітніми військовими розробками американської армії.
# Унікальна зброя, засоби зв'язку і захисту.
# Революційна система "Cross-Com" - багатофункціональний пристрій з можливістю комунікації.
# Всі небезпеки справжнього міського бою в одному з найбільших мегаполісів миру.
# Ігровий мир, детально змодельований за допомогою супутникових фотографій.
# Мультиплеер, що пропрацював, зі всіма достоїнствами одиночної гри.
# Різноманітні режими мережевої гри і повноцінна кампанія для кооперативного проходження.

Системні вимоги:
* Операційна система: Windows XP/Vista
* Процесор: Pentium IV 2 Ггц
* Оперативна пам'ять: 1024 Мб
* Відеокарта: 128 Мб рівня GeForce 6600 або Radeon 9700 і вище
* Жорсткий диск: 3 Гб

Установка:
1. Вмонтовувати образ в Daemon Tools.
2. Встановити гру.
3. Копіювати фалй з теки crack в теку з грою.
4. Грати.

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Ghost Recon - Advanced Warfighter 2 або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Ghost Recon - Advanced Warfighter 2, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS