RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Zeno Clash (no-Steam) (ENG/RUS) [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Zeno Clash (no-Steam) (ENG/RUS) [L]

 
pic
Рік випуску: 2009
Жанр: action/fighting /3D/ Indie
Розробник: ACE Team
Видавництво: ACE Team
Платформа: РС
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський + російський
Таблетка: Не потрібна


Системні вимоги:
ОС: Microsoft® Windows® XP / Vista / Vista64;
Процесор: Intel® Pentium® 4 3.0 GHz / AMDXP (або вище);
Пам'ять: 1ГБ;
Оптичний привід: DVD-ROM;
Жорсткий диск: хоч би 3ГБ вільного місця на жорсткому диску;
Графіка: DirectX9-совместимая відеокарта з 128МБ (або більше) і підтримкою pixel shader 2.0;
Звук: Direct X9.0c-совместимая звукова карта.

Опис:

У допотопному племені стався родинний конфлікт - неандерталець Гхат посварився з батьком-гермафродитом. Тепер йому доведеться прокладати дорогу до світлого майбутнього крізь орди дикунів-мутантів, озброєних і вельми злих на ізгоя. Вам належить допомогти героєві в його нелегкій ратній праці.
Дія нового шутера від першої особи розвертається на незвичайному і дивному світі кам'яного століття. Локації поєднують унікальну стилістику стим-панка і первісну реальність, а також елементи своеобразного фентезі. Завдяки використанню движка Source від Valve антураж виглядає органічно і яскраво. До ваших послуг краща зброя первісних людей - кістяний меч і кам'яна пищаль. Але що може бути краще і надійніше, ніж знищити ворога власними руками і ногами!
Доп. інформація: Нічого не вирізане.

pic pic pic pic pic pic pic pic

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Zeno Clash (no-Steam) (ENG/RUS) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Zeno Clash (no-Steam) (ENG/RUS) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS