RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Helldorado (2009, ENG) PC [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Helldorado (2009, ENG) PC [L]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Action / Strategy (Real-time / Tactical) / 3D
Розробник: Spellbound Entertainment
Видавництво: Nobilis
Платформа: PC
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський
Таблетка:Присутня

Системні вимоги:
* Процесор: Pentium 4 1,5 Ггц або вище;
* Память:512 Мб пам'яті;
* Відеокарта:з 128 Мб пам'яті;
* Місце на диску:4 Гб на вінчестері;
* Інше:Directx 9.0; Клавіатури; Миша.

Опис:
"Десперадо 3: Сутичка в преріях" - продовження революційної тактичної екшен-стратегії в антуражі Дикого Заходу Desperados 2: Cooper’s Revenge. Сиквел починається з того самого моменту, де закінчується попередня частина гри, і дає гравцям можливість знайти відповіді на деякі питання, що залишилися без відповіді в Desperados 2: Cooper’s Revenge. Для тих, хто не грав в попередні частини, гра "Десперадо 3: Сутичка в преріях" теж буде цікавою, оскільки має збалансовану і самостійну сюжетну лінію.
Розвиваючи потенціал попередньої частини, Десперадо 3 пропонує гравцям не тільки нові несподівані повороти сюжету, але і додаткові тактичні можливості, свіжі локації і нові місії, які повинні гарантувати масу задоволення від гри.
Завдяки новій і простій в застосуванні системі "комбо", геймплей ігри піднявся на новий рівень: тепер гравець може комбінувати індивідуальні особливості персонажів з новими тактичними можливостями. Спробуйте уявити, що буде, якщо з'єднати пляшки з газом або динаміт із стрілами! Кришка всім ворогам з першого разу гарантована. А як вам подобається, що тепер можна зв'язати і прибрати з очей геть цілу банду ворогів одним клацанням миші? Або можна залишити Купера і Кейт наодинці і постежити, або зняти розвиток їх романтичних відносин для власного фільму.
Крім того, в "Десперадо 3: Сутичка в преріях" у кожного з героїв з'явиться по чотири додаткові дії.
У сиквеле гравцям буде дана можливість пройти гру на трьох різних рівнях складності, причому, AI супротивників зазнає істотне поліпшення в порівнянні з попередньою частиною. Поведінка своїх підопічних можна буде програмувати на декілька секунд вперед, щоб вони могли виконувати серію послідовних дій без вашого втручання. Більш того, в Десперадо 3 з'явилася система аналізу ефективності проходження місії гравцем. Вам буде дозволено вибирати між виглядом від третього ліцакоторий, як в шутерах, додає діям велику динаміку, і виглядом з довільним кутом нахилу камери. А для поклонників вестернів розробники зробили режим Movie, в якому гравець може зробити справжній блокбастер по мотивах пригод своїх героїв. 

Особливості гри:
* Тактична стратегія в декораціях Дикого Заходу, що зачаровують;
* Несподіваний сюжет з новими елементами: пограбування потягу, кривавий захід в Санта-фе, нічний напад, похмуре містечко і візит до Нового Орлеана;
* 3D вигляду: ізометричний вигляд і вигляд від третьої особи;
* Три рівні складності і покращуваний AI супротивників;
* 4 нових дії на кожного героя і нові "комбо";
* Унікальна можливість програмувати персонажа на декілька дій вперед;
* Режим Movie з можливістю зйомки персонажів в ролі головних героїв фільму про Дикий Захід, де режисер всіх трюків і поєдинків - ви;
* Система аналізу ефективності проходження місії.

Скріншоти:
pic pic pic

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Helldorado (2009, ENG) PC [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Helldorado (2009, ENG) PC [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS