RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Killing Floor (2009/ENG)...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Killing Floor (2009/ENG)

 


Рік випуску: 2009 р.
Жанр: Action(Shooter) 3D/1st
Розробник: Tripwire Interactive
Видавець: Tripwire Interactive
Тип видання: ліцензія
Мова: Англійська
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Мутанти і інші зомбі втекли з секретної підземної лабораторії, і тепер групі відважних смільчаків (кооператив розрахований на шістьох) належить перестріляти декілька сотень гниючих тіл на вулицях Лондона. Для зачистки місцевості можна використовувати шістнадцять видів зброї, а також експериментувати з системою перков. Гра розповсюджується через Steam і сильно сподівається на успіх в світлі хороших продажів Left 4 Dead.
На питання про порівняння гри з Left 4 Dead, дизайнер Джон Гибсон (John Gibson) відповідає, що побудоване все буде швидшим на відчутті страху, чим на натовпах зомбі, що вибігають вам назустріч. "L4D заснована на божевільній кількості зомбі, шокирующе, що пересуваються, швидко. Killing Floor, навпаки, викликатиме непереборний жах, що накочує хвилями, тому що вороги нападатимуть волочучи ноги. Це, звичайно, не означає, що екшен не зажадає швНе дивлячись на те, що проект є бюджетним, Tripwire Interactive запевняють, що: «Не треба судити по обкладинці, а краще відчути незабутню атмосферу гри, яка припаде до смаку любителям жанру, і сподіваюся, вони оцінять всі сили вкладені нами». У Killing Floor буде п'ять великих карт, включаючи сцени битви у вузьких коридорах лабораторії і відкритих ділянках фермерських володінь. У вашому розпорядженні цілий арсенал, починаючи від простих пістолетів і рушниць, закінчуючи ракетними пусковими установками і бомбами. Зброї в грі так багато, що можливо пройшовши всю гру, ви і не скористаєтеся більшістю наданого.
Звичайно, завжди будуть люди, які порівнюватимуть Left 4 Dead з творінням Tripwire Interactive. Перш за все, кооперативний режим в Killing Floor підтримує до шести гравців, але, те, що ви побачите, не якому образом не нагадує L4D. Хоча ігровий процес чимось схожий з аналогом, але ви ніколи не дістанете можливість грати як одна з цієї мерзоти. идкості дій. Я маю на увазі, що темп гри буде різноманітним, як і види ворогів."

Системні вимоги:

    * Операційна система: Windows 2000/XP/Vista
    * Процесор: 1,2 ГГц
    * Оперативна пам'ять: 512 Мб
    * Відеокарта: 64мб
    * Вільне місце на жорсткому диску: 2 Гб


Скріншоти:

pic pic pic pic pic pic

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Killing Floor (2009/ENG) або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Killing Floor (2009/ENG), щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS