RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Damnation [ENG/GER] [Repack]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Damnation [ENG/GER] [Repack]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Action
Розробник: Blue Omega Entertainment / Demiurge Studios
Платформа: РС
Видавець: Codemasters
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: EN, DE
Таблетка: Не потрібна (емуляція образу Daemon Tools)

Мінімальні системні вимоги:
Processor Type: Intel® Pentium® processor, AMD processor
Processor Speed: 2.8GHz
Operating System: Windows XP, Windows Vista
System Memory: 1GB RAM
Hard Drive Space: 10GB
Video: NVIDIA GeForce 6800 or ATI RADEON X1300 video card
Sound Card: DirectX-compatible sound card
Drive Type and Speed: DVD-ROM

Опис:
Державу охопила громадянська війна. Вона тривала невиправдано довго і завершилася загальним хаосом. Міста і поселення лежать в руїнах, люди шалено втомилися від кровопролиття і хочуть лише одного - миру. Скориставшись вдалим моментом, до влади в країні прийшла могутня збройова корпорація. Знов над розореною країною промайнуло полум'я конфлікту. Проти мирних жителів ділки, що рвуться до влади, кинули навчених і озброєних до зубів найманців. Лише жменька бійців здатна чинити їм опір. Знов проллється кров і обагрить кам'янисті схили гір і каньйонів.

Damnation - екшен від третьої особи в якому ігровий процес побудований не тільки на стрілянині і драйві битви - він включає елементи adventure і свободу пересування по перетнутій місцевості. Похмурий мир Damnation предстає у всій пишності. Глибокі ущелини, напівзруйновані будинки, шахти і колектори, іржаві труби і механізми органічно вплетені в загальну атмосферу справжнього стим-панка. Гравцям належить вибрати власний шлях подолання перешкод і скористатися для досягнення мети різними транспортними засобами. Переміщатися доведеться не тільки по горизонталі, але і по вертикалі - для цього передбачені всілякі пристосування і спритні прийоми. Вороги хитрі, безжальні і уміло користуються рельєфом місцевості для досягнення абсолютної переваги. Але у гравця знайдеться, що їм протиставити - здатність бачити крізь стіни, приголомшливі акробатичні трюки і могутнє озброєння.

Скріншоти:



Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Damnation [ENG/GER] [Repack] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Damnation [ENG/GER] [Repack], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS