RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Антология S.T.A.L.K.E.R. Серебряное издани...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Антология S.T.A.L.K.E.R. Серебряное издание (RUS) [L]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Action
Розробник: GSC Game World
Видавництво: GSC World Publishing
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Мова озвучення: російська
Таблетка: Відсутня

Системні вимоги:
 
Мінімальні:

* Операційна система Microsoft Windows XP (Service Pack 2) /2000 SP4;
* Процесор Intel Pentium IV 2.0 ГГц/amd XP 2200+;
* 512 Мб оперативної пам'яті;
* Відеокарта NVIDIA GeForce 5700/ATI Radeon 9600 з 128 Мб відеопам'яті, сумісна з DIRECTX 9.0c;
* 10 Гб вільного місця на жорсткому диску;
* Звукова карта, сумісна з DIRECTX 9.0;
* DIRECTX 9.0c;
* Пристрій для читання DVD;
* Клавіатура і миша;
* LAN/Internet/Cable/DSL для гри через інтернет.

Що рекомендуються:

* Операційна система Microsoft Windows XP (Service Pack 2) /2000 SP4; Процесор Intel Core 2 Duo E6400/AMD 64 X2 4200+;
* 1,5 Гб оперативної пам'яті;
* Відеокарта NVIDIA GeForce 8800 GT/ATI Radeon HD 2900 XT з 256 Мб відеопам'яті, сумісна з DIRECTX 9.0c;
* 10 Гб вільного місця на жорсткому диску;
* Звукова карта, сумісна з DIRECTX 9.0;
* Пристрій для читання DVD;
* Клавіатура і миша;
* LAN/Internet/Cable/DSL для гри через інтернет.

Опис:
До видання увійшли фінальні російська і українська версії обох частин культового екшену - оригінальна гра S.T.A.L.K.E.R. і офіційний приквел «S.T.A.L.K.E.R.: Чисте небо» - зі всіма новітніми доповненнями і змінами, зробленими розробниками.

На окремому диску представлені ексклюзивні матеріали про проект, багато з яких раніше ніде не публікувалися: відео, в якому розробники розповідають про створення проекту, чернетки (концепти, плани, накидання), збори кращих скриншотів, підбірка кращого арта і скетчів, офіційні саундтреки, аудіокнига (розповідь «Ікло»), трейлери і відеоролики гри, скини для Winamp.

S.T.A.L.K.E.R.

Дія цієї гри, визнаної новим словом в жанрі екшен, розгортається в чорнобильській зоні відчуження в 2012 році після другої катастрофи, яка нібито відбулася в регіоні.

На тридцяти квадратних кілометрах щохвилини щось відбувається: сталкеры шукають артефакти і виконують завдання, бандити нападають на їх табори, солдати влаштовують масштабні зачистки, звіри пожирають один одного і невдачливих подорожніх, аномалії з'являються і зникають, угрупування ведуть нескінченну війну. Навіть сюжетні внутрішньоігрові персонажі захищені лише до тих пір, поки не видадуть потрібну інформацію; після розмови невблаганні закони Зони набувають чинності і події розвиваються вже не за сценарієм.

На віртуальному світі, що існує по власних законах, сталкеру Міченому належить вирішити складну головоломку і дізнатися головну таємницю Зони в одній з декількох можливих кінцівок.

«S.T.A.L.K.E.R.: Чисте небо»

Офіційний приквел популярного екшену перенесе гравця в 2011 рік - рівно за дванадцять місяців до подій, що розвернулися в оригінальній грі.

Група сталкеров вперше підібралася до самого серця Зони - Чорнобильської АЕС, спровокувавши катаклізм, який трохи привів до катастрофи. Грандіозний Викид аномальної енергії змінює Зону. Перевірених і щодо безпечних доріг більше немає. Цілі рівні пропадають в сполохах аномалій. Сталкери і навіть експедиції гинуть або виявляються замкнутими на зниклих територіях. На карті Зони з'являються нові місця.

Зміна відомою сталкерам карти Зони порушує крихкий баланс сил. Між угрупуваннями розгорається ворожнеча за нові території, поля артефактів і сфери впливу. Більше немає старих ворогів або друзів: кожен сам за себе. Між фракціями почалася війна. Головний герой - найманець, волею долі що опинився на самому вістрі протистояння між фракціями сталкерів, Стрільцем і навіть самою Зоною. Йому належить зіграти основну роль в подіях, що привели до тієї крапки, з якої починається оригінальна гра.

Ключові особливості ігор серії S.T.A.L.K.E.R.:

* Фотореалістична графіка, безпрецедентна деталізація ігрового миру.
* Дослідження нових аномалій і пошук артефактів в різних областях Зони за допомогою детекторів.
* Система поліпшень зброї і броні, ремонт предметів.
* Многопользовательськая гра онлайн або по локальній мережі.
* Безліч можливостей редактора карт.
* Свобода переміщень в просторі і вариативный сюжет, залежний від гравця.

Короткий опис бонус диска:
Історія створення проекту вустами розробників (відео).

Розділ "Арти" містить максимально повну підбірку концепт артов і нарисів, а також робочих планів і схем, що використалися при розробці обох ігор.

Збори кращих скріншотівв, з моменту початку створення проекту.

Найповніша підбірка офіційних саундтреків обох ігор.

У розділі "Аудіокнига" ви знайдете декілька частин кращої фанатскої розповіді «Ікло», що потрапило в першу друкарську збірку.

Трейлери і видео-ролики ігор, що випускалися в процесі розробки.

Скіни для популярних медіапрогравачів, а також унікальні об'ємні скриншоти.

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Антология S.T.A.L.K.E.R. Серебряное издание (RUS) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Антология S.T.A.L.K.E.R. Серебряное издание (RUS) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

mix-g

09.06.02 23:00
гра супер

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS