RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Delta Force Xtreme 2 (L) (Eng)...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Delta Force Xtreme 2 (L) (Eng)

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: NovaLogic
Видавець: NovaLogic
Платформа: РС
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: англійський
Таблетка: Не потрібна

Про Гру: Продовження популярного серіалу Delta Force. Головною відмінністю Xtreme 2 від попередніх частин серії є розраховані на багато користувачів баталії, в яких одночасно можуть брати участь до 150 чоловік. У грі 40 карт, 5 різних режимів, широкий вибір озброєння і транспорту. Що стосується розрахованої на одного користувача компанії, то вона дозволить гравцям прийняти участь в бойових діях в Колумбії і Венесуелі.

Системні вимоги:

  •    Система: Windows XP SP2 / Vista
  •    Процесор: Dual-core processor (Intel® Core 2 Duo E6540/AMD® equivalent or higher)
  •    Пам'ять: 1 GB
  •    Відео-карта: DX9.0c Compatible graphics card with Shader Model 3.0 support(NVIDIA® GeForce® 8 series/AMD® equivalent or higher)
  •    Аудіо-карта: Звукова карта сумісна з DIRECTX 9.0c
  •    Жорсткий диск: 1 ГБ



Особенности репака
Ничего не вырезано
Запуск с ярлыка
Таблетка вшита 100% рабочий
Скріншоти
pic pic pic picpic

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Delta Force Xtreme 2 (L) (Eng) або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Delta Force Xtreme 2 (L) (Eng), щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS