RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Crysis Collection Edition (2in1) [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Crysis Collection Edition (2in1) [L]

 


Crysis

Рік випуску: 27 листопада, 2007
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник:
Crytek
Видавець:
Electronic Arts
Видавець в Росії: Soft Club
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу і озвучення: Russian | German | Turkish
Таблетка: присутня

Системні вимоги:

- ОС: Microsoft Windows XP SP2 або Vista
- Процесор: Intel Core 2 Duo 2.2Ghz
- Відеопам'ять: 256Mb
- Оперативна пам'ять: 1Gb (1.5Gb для Vista)
- Вільне місця на HDD: 6,7 Gb
- Клавіатура, миша
- DIRECTX 9c

Опис:
Люди не раз представляли кінець світу, приписуючи фатальну роль ката то повені, то страшній хворобі, то ядерній війні. На ділі все вийшло декілька екзотічнєє. Що звалився на один з віддалених островів астероїд виявився величезним космічним кораблем, здатним повністю змінити клімат Землі. Загони Північної Кореї і США, що відправилися на вивчення аномалії, виявилися єдиними захисниками людства. Приготуйтеся лицем до лиця зіткнутися з невідомим ворогом - в цій битві вам відводиться вирішальна роль!
Новий захоплюючий фантастичний бойовик Crysis - це геніальне творіння компанії Crytek Studios, знаменитої проектом FarCry! Гравцям належить стати бійцями елітного американського підрозділу і відправитися на острів, де був виявлений зореліт інопланетян. Навколишній світ постійно міняється, величезні території ураз покриваються льодом, навколо бушують урагани і смерчі. Але найголовніше - на острові є ті, хто збирається винищити людство!

Особливості гри:

Сюжет, гідний книги! Потенційні супротивники - озброєні сили Північної Кореї і НАТО - вимушені об'єднатися перед лицем нової небезпеки. Ви потрапите в самий центр подій, що леденять кров, і станете свідком повільної загибелі Землі! Повністю змінний мир![/b] Все навколо перетворюється буквально на очах, і причиною тому не тільки корабель інопланетян. Кожен постріл і вибух залишає на острові незгладимий відбиток! Найрозумніші вороги! Супротивники навчаються з неймовірною швидкістю! У групі і поодинці, з могутньою зброєю і із звичайними пістолетами, на будь-якій місцевості і у будь-який час вони примусять похвилюватися навіть досвідчених гравців. Приготуйтеся, Crysis змінить ваше уявлення про штучний інтелект! Солдати без бою не здаються! Всі маневри і хитрощі віртуальних солдатів узяті із справжніх тактичних схем армії США! Військові діють так, як діяли б реальні бійці Техніка рятує мир! У Crysis вам належить управляти вантажівками, танками, човнами і навіть вертольотами. Цей бій за долю людства ви не забудете ніколи! Ефектніше, ніж голлівудський фільм! Нове програмне ядро CRYENGINE 2 творить дива. Високої якості графіка, надреалістична анімація, нові спецефекти і абсолютна інтерактивність у поєднанні з прекрасною режисурою встановлюють нові стандарти для індустрії комп'ютерних ігор! Створіть свій світ! Унікальний редактор дозволяє з легкістю моделювати власні карти як для одиночної, так і для колективної гри. Навики роботи з тривимірною графікою зовсім не обов'язкові - створити шедевр зможе кожен! Врятуйте мир разом з друзями! Колективний режим підтримує одночасна участь тридцяти двох гравців! Бийтеся на воді, землі і в повітрі разом з своїми друзями - яскраві враження вистачить на всіх!
_____________________________________________________________

Crysis Warhead

Рік випуску:
16 вересня, 2008
Жанр:
Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Разработчик: Crytek Hungary
Видавець: Electronic Arts
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу і озвучення:
Multi 10
Таблетка: присутня

Системні вимоги:
*CPU: Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 3M Processor
*RAM: 1GB (1.5GB on Windows Vista)
*Graphics Card: NVidia GeForce 6800GT, ATI Radeon 9800Pro (Radeon X800 for Vista) or better
*VRAM: 256MB of Graphics Memory
*Storage: 15GB
*Sound Card: DIRECTX 9.0c Compatible
*Operating System: Microsoft Windows XP with Service Pack 2 or Microsoft Vista
*ODD: DVD-ROM
*DIRECTX: DX9.0c or DX10

Опис:
Змінюйся, бийся, домінуй!

Як сержант Сайкса по прізвиську Псих вам належить взяти участь в операції, що відбувалася в іншій частині острова одночасно з подіями оригінальної гри Crysis. Високопоставлений північнокорейський офіцер намагається дістати секретну технологію, і ви, сержант, повинні йому перешкодити. Використовуйте нове озброєння, техніку, а також здібності нанокостюма, щоб виконати поставлене командуванням завдання.

Бойові дії в іншій частині острова набагато інтенсивніші - тепер ваші завдання не зводяться до простій формулюванню «вижити за всяку ціну». Ви - сержант Сайкс, і ви повинні виконати поставлене завдання. Змінюйтеся, бийтеся, виживайте! Ви можете використовувати нову техніку, вбивати супротивників з двох рук з нових пістолетів-кулеметів... а можете виконувати завдання тихо і безшумно. Вибір за вами!

ОСОБЛИВОСТІ ГРИ:

*Зустрічайте нове доповнення до «кращої гри 2007 року»*: цього разу вам належить поглянути на події очима сержанта Сайкса.

*Нічим не примітна операція в тилу ворога перетворюється на суще пекло, коли ви дізнаєтеся, що супротивник захопив якийсь об'єкт, що може вплинути на результат війни в цілому. Тепер ваше завдання - перехопити цей вантаж. За всяку ціну.

*Динамічний ігровий процес: нове озброєння і техніка, нова, фотореалістична, місцевість, повністю інтерактивне поле бою!

*Вдосконалена система АІ: супротивники стали розумнішими, завдання - складніше, а ИИ-союзники - ще кращими!

*У комплект постачання входить новий модуль колективної гри - Crysis Wars®. Нові режими гри, 21 карта, включаючи 7 абсолютно нових, - є де розвернутися!

*Для запуску Crysis Warhead не потрібнo наявність оригінальної гри

Скріншоти:

pic pic pic pic

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Crysis Collection Edition (2in1) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Crysis Collection Edition (2in1) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS