RSS
 

FreeRelease » Файли » RPG» Divinity II: Ego Draconis (dtp entertainme...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Divinity II: Ego Draconis (dtp entertainment) (de) [L]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: RPG / 3D / 3rd Person
Розробник: Larian Studios
Видавництво: Акелла
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: Німецький
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Відсутня

Системні вимоги:
- Операційна система: Windows® XP SP3 / Vista SP1
- Процесор: Dual Core 1.8 Ггц
- Оперативна пам'ять: 1 Гб (2 Гб для Vista)
- Відеокарта: 256 Мб (рівня NVIDIA 7600 /ATI 1600)
- Місце на жорсткому диску: 7 Гб

Опис:
Divinity 2: Ego Draconis повертає гравця в світ Рівеллон. Війна, ураганом що пролетіла по його землях, знищила безліч міст і понесла життя багатьох людей. Але катастрофа може повторитися. Древній демон з'явився в Рівеллон, і разом з ним в світ повернулося зло...
Головний герой - мандрівник, мандрівний по світу у пошуках драконів. Йому судиться взнати, що древні чудовиська, на яких він полював, нерозривно пов'язані з його долею. Б'ючись із злом, він відкриватиме в собі велику силу, і з часом перетвориться на легендарного повелителя драконів.

[spoiler="Дод Інформація:"]
Гра запуститься, лише якщо записати образ на болванку (працює також після установки патча), інакше треба чекати оновлення Yasu.
Для активації англійського тексту потрібно зайти в реєстрову вітку в Hkey_local_MachineLarianDivinity2 і поміняти значення рядка Language з German на English. Але є серйозна проблема: приблизно за годину ігри, коли починається третій ролик гра вибиває (чи допомагає патч доки не відомо)
До роздачі так само увійшов патч 1.01 DE
Записуємо за допомогою Alcohol 120% 1.9.8.7612 Retail, з позначкою RMPS на DL болванку, із швидкістю 6-8
[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти:"]
pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Divinity II: Ego Draconis (dtp entertainment) (de) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Divinity II: Ego Draconis (dtp entertainment) (de) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS