RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Чт
14
черв.

2012 р.

Переглядів: (3495) | Коментарі: (0) | 12.06.14
Автор: allgamenews



Опис:
ОДНА ВЕЛИКА РОЛЬОВА ГРА, ДВА ЕПІЧНІ ПРИГОДИ
Прийміть участь в дивовижному пригоді в одній з найбільш детальних і захоплюючих всесвітів середньовіччя в літературі жанру фентезі. Об'ємна рольова гра Game of Thrones переносить вас в центр захоплюючого сюжету, де помста, вірність і честь будуть визначати вашу долю.

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (8342) | Коментарі: (1) | 11.11.12
Автор: allgamenews


Опис: Гра створена з прицілом на "дорослу" аудиторію, млеющую від виду добротних рольових і бойових систем. Натхнення розробники черпали як з книг професора Толкієна, так і з кінотрилогії, знятої Пітером Джексоном. Знайомі персонажі, локації і міфологія - будуть. Але сюжет не буде повторювати все те, що нам розповідали в десятці інших однойменних проектів, а сконцентрується на "новій історії і небачених раніше пригоди на просторах Средиземья". Окремо варто відзначити "інноваційний онлайновий режим" і кооператив, який дозволить трьом гравцям створити своє "Братство Кільця" і відправитися на смертний бій з силами Саурона.

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (2863) | Коментарі: (0) | 11.11.12
Автор: allgamenews


Опис:
The Elder Scrolls V: Skyrim оповідає про майбутнє Тамриэля. Після вбивства короля Скайрима імперія опинилася на межі катастрофи. Навколо потенційних претендентів на престол згуртувалися нові союзи і розгорівся конфлікт. Але долі було цього мало, і незабаром, як і передбачали Стародавні Сувої, у світ повернулося майже забуте зло - жорстокі і нещадні дракони. Тепер майбутнє Скайрима в руках драконорожденного - людини, якого в жилах тече кров легендарних чудовиськ.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1382) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Опис:
"Вам належить пробитися через орди нових ворогів, щоб знайти древнє абатство, що зберігає давно забутий секрет - велике скарб азунитов". Крім локації і міні-кампанії, в гру додали унікальних ворогів, зброю і обладунки, нові здібності та вміння. Максимальну планку розвитку героя підняли до 35-го рівня. А ще є можливість перерозподілити всі раніше набрані очки умінь.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1561) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Опис: Легіонери століттями захищали народ Еб, поки їх не зрадили і трохи не знищили цілком і повністю. І ось, в Еб знову повернулися злі сили, і люди знову звернулися до вже трохи залишилися в живих Легіонерам за захистом своєї раси. Відгукніться чи ви на їх прохання, будучи спадкоємцем легіону? Все залежить тільки від вас!

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (1952) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Опис: 1198. Третій хрестовий похід завершився нищівною поразкою християн, проте вже знову кинутий клич, що проголосив чергову священну війну. На заклик відгукнулися самі різні люди - як істинно віруючі ідеалісти, так і пройдисвіти, які прагнуть легкої наживи.

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1777) | Коментарі: (1) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Опис:
У Darkspore гравців чекають динамічні битви в чужих світах, боротьба за спасіння галактики від полчищ мутантів в спільному режимі для чотирьох гравців і повномасштабної одиночної кампанії, а також напружені колективні бої. Для того щоб отримати перемогу над зловісними Darkspore гравцям належить зібрати арсенал живого зброї - генетичних героїв з різними бойовими здібностями - і удосконалити їх за допомогою десятків тисяч частин тіл і зброї.

Чт
07
лип.

2011 р.

Переглядів: (1502) | Коментарі: (0) | 11.07.07
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Жанр: RPG, 3D
Розробник: BioWare
Видавець: Electronic Arts / СофтКлаб
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Російська / Англійська
Мова озвучення: Російська / Англійська
Пігулка: Ушита

Dragon Age: Початок
Dragon Age: Початок Від творців Mass Effect ™, Star Wars ®: Knights of the Old Republic ™ і легендарного проекту Baldur's Gate ™ - студії BioWare, виходить епічна історія насильства, жадання і зради.
Гра "Dragon Age: Початок" знаменує повернення розробників до витоків жанру рольових ігор і представляє собою злиття кращих візуальних ефектів, захоплюючого сюжету, динамічних поєдинків, неймовірних магічних здібностей і реалістичних персонажів. У похмурої давньою легендою "Dragon Age: Початок" знову відроджується дух класичних рольових ігор.

Dragon Age: Пробудження
Століттями Сірі Правоохоронці - стародавній орден захисників, що поклялися об'єднувати і захищати землі - билися з породженнями темряви. Легенда свідчить, що знищення Архідемона покладе кінець багатовікової загрозі, що виходить від породжень тьми, але якимось чином вони вижили.
Ви - капітан Сірих Вартових і вам довірено обов'язок з відновлення ордена Сірих Вартових та розкриття секретів породжень тьми і того, як вони зуміли вижити.

Вт
05
лип.

2011 р.

Переглядів: (1295) | Коментарі: (0) | 11.07.05
Автор: allgamenews



Назва:
Divinity 2.Пламя помсти / Divinity 2.The Dragon Knight Saga
Тип видання: RePack
Жанр: RPG / 3D / 3rd Person / Compilation
Розробник: Larian Studios
Рік випуску: 2010
Платформа: PC
Мова інтерфейсу і озвучки: російська
Таблетка: не потрібна

Опис: У виданні представлено продовження фентезійної рольової саги «Divinity 2. Кров драконів », а також поліпшена й доповнена версія оригінальної гри. Полум'яний лицар, останній із легендарних посланників драконів, повертається в Рівеллон! Вирвавшись з астральної в'язниці, він опиняється в Алероте - стародавньому місті, обложеному військами Даміана Проклятого.

Пн
06
черв.

2011 р.

Переглядів: (1388) | Коментарі: (0) | 11.06.06
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2011
Жанр: RPG
Розробник: CD Projekt
Видавець: Atari
Платформа: PC
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Російський (RUS) / Англійська (ENG)
Мова озвучення: Російський (RUS) / Англійська (ENG)
Таблетка: Не потрібний
Версія гри: v.1.2

Опис: Друга частина саги про Ведьмак з Рівії - цікава і глибока історія з нелінійним сюжетом.
Запобігши вбивство короля Фольтеста, Геральт виявився залучений в політичні інтриги. Але його головним завданням, так чи інакше, залишається захист життя монарха, а для цього Білому Вовка належить з'ясувати, хто ж організував замах і підіслав таємничого вбивцю з "ведьмачьімі"очима.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com