RSS
 

FreeRelease » Файли » RPG» Dark Messiah of Might and Magic [2006/Buka...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Dark Messiah of Might and Magic [2006/Buka/RUS] [L]

 


Рік випуску: 2006
Жанр: Action / FPS / RPG
Розробник: Arkane Studios
Видавництво: Бука
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: тільки російський (текст+звук)
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Присутня

Опис:
Дія гри перенесе нас в світ Ashan, темний і невблаганний світ, з кривавою історією, що знаходиться під загрозою апокаліптичного пророцтва. Нам належить утілитися в молодого героя на ім'я Сейрт, який навчався мистецтвам магії і війни, здатного протистояти Темному Месії. Ми зможемо стати воїном, магом або кілером, озброїтися різноманітною зброєю або заклинаннями, і відправитися на боротьбу із злом. У міру проходження гри ми знаходитимемо нові здібності, набиратимемося досвіду, удосконалюючи свої навики як у військовому мистецтві, так і магії.

Системні вимоги:


Мінімальні вимоги:
Pentium 4/athlon XP 2.6 Ггц
512 Мб пам'яті
3D-ускоритель з 128 Мб пам'яті
7.3 Гб на вінчестері

Вимоги, що рекомендуються:
Pentium 4/athlon 64 3.2 Ггц
1 Гб пам'яті
3D-ускоритель з 256 Мб пам'яті
7.3 Гб на вінчестері
Інтернет-доступ (від 128 Kbps)


[spoiler="Особливості гри"]
* Передова технологія. Незвичайний ракурс, що дозволяє бачити частини власного тіла, реалістичний рух, унікальна фізична модель і ближні бої від першої особи роблять цю гру кращою в своєму жанрі.
* Безупинний екшн. 12 величезних рівнів, більше 40 видів зброї і десятки руйнівних заклинань. Вступайте в ближній бій, озброївшись мечами і кинджалами, стріляйте з луков, використовуйте могутню магію проти ворожих легіонів або дійте таємно під покривом тьми.
* Темна сторона всесвіту Меча і Магії. Досліджуйте віддалений район Ешен, населений безстрашними оркамі, дикими гоблінами, вовкулаками і зомбі, невловимими тролями, величезними драконами і іншими дивовижними створеннями. Новий аспект у всесвіті Меча і Магії - сили тьми сталі могутні як ніколи.
* Сюжет, що ретельно пропрацював. Молодий герой Сареф, вихований могутнім чарівником, повинен використовувати свої бойові і магічні навики, щоб не збулося пророцтво про Темний Месії. Але правда про минуле Сарефа може привести до несподіваного повороту на шляху до істини.
* Новаторський многопользовательський режим. Виберіть сторону конфлікту і один з чотирьох класів персонажів. Пробуйте різні варіанти мережевої гри, починаючи від класичного десматча і закінчуючи режимом «Еволюція», що дозволяє зберігати набраний досвід і отримувати нові предмети інвентаря в многопользовательськой кампанії. У битвах по локальній мережі і через інтернет можуть взяти участь до 32 гравців.[/spoiler]
[spoiler="Встановлення і запуск"]
1) Вмонтовуєте образ гри в Alcohol 120% чи Daemon Tools і встановлюєте гру.
2) Після установки замінити файл запуску гри файлом mm.exe.[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]
Dark Messiah of Might and Magic (RUS)Dark Messiah of Might and Magic (RUS)
Dark Messiah of Might and Magic (RUS)Dark Messiah of Might and Magic (RUS)
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Dark Messiah of Might and Magic [2006/Buka/RUS] [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Dark Messiah of Might and Magic [2006/Buka/RUS] [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS