RSS
 

FreeRelease » Файли » RPG» Fallout 3...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Fallout 3

 


Рік випуску: 28 жовтня 2008 року
Жанр: RPG / 3D / 1st Person / 3rd Person
Розробник: Bethesda Softworks
Видавництво: Bethesda Softworks
Платформа: PC Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський
Таблетка: присутня

Cистемные вимоги:
Операційна система: Windows XP/Vista;
Процесор: Pentium IV 2,4 Ггц
Оперативна пам'ять: 1 Гб
Відеоадаптер: відеокарта рівня GeForce 6800/Radeon X850 з пам'яттю 256 Мб;
Звуковий пристрій: сумісне з DirectX® 9.0c

Опис:
Продовження культового ролевого серіалу, події якого розгортаються в світі, що пережив ядерну війну.

Війна... Війна завжди залишається війною, і ніколи не міняється. В кінці двадцять першого сторіччя боротьба за нафтові родовища спровокувала конфлікт між США і Китаєм. Дипломатична суперечка незабаром переросла в озброєне протистояння двох наддержав, яке тривало лічений годинник.

Хто першим запустив ракети, так і залишилося загадкою. Земля перетворилася на випалену пустелю. Не було ні що програли, ні переможців. Лише небагато чим вдалося врятуватися від згубної радіації в спеціальних притулках, збудованих незадовго до катастрофи, що вибухнула. Почалася нова епоха в історії людства...

Головному героєві Fallout 3 повезло: він з'явився на світло в одному з притулків, і довгі роки жив під надійним захистом непохитних залізобетонних стін, не відаючи про небезпеки, що підстерігають людей на поверхні. Але одного разу його батько покинув притулок і зник в невідомому напрямі. Незабаром підозри одноплемінників і синів борг примушують героя послідувати за батьком і відправитися назустріч долі. Якою вона буде, залежить тільки від вас!

Особливості гри:

* Величезний, повний загадок світ, багато мешканців якого вважають людину легкою здобиччю. Спробуйте довести їм зворотне!
* Десятки умінь і навиків дозволять відважним шукачам пригод чинити гідний опір супротивникам, виявити смертоносні пастки і порозумітися з різноманітними співбесідниками.
* Стару зброю, що прийшла в непридатність, можна розбирати на запчастині і модернізувати, отримуючи нові кошти захисту і нападу.
* Гнучка бойова система з покроковими елементами: атакуйте недругів в реальному часі або плануйте дії цілого загону в режимі паузи.
* Більше двохсот варіантів фіналу. Герой може стати новим месією, змінивши майбутнє людської цивілізації, перетворитися на жорстокого тирана, присвятити своє життя злочинної діяльності або безславно загинути в радіоактивній пустелі.

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Fallout 3 або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Fallout 3, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS