RSS
 

FreeRelease » Файли » RPG» Бельтион: Свод Равновесия | Beltion: ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Бельтион: Свод Равновесия | Beltion: Beyond Ritual(Новый Диск) (RUS) [Repack]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: RPG (Rogue/Action) / 3D / 3rd Person
Розробник: Rostok-Games
Видавництво: Новий Диск
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: російський
Мова озвучення: російський
Таблетка: Присутня Емуляція образу (мініобраз в комплекті). Працює без проблем з FStarForce v3.5 від 10.04.09 (у комплекті). 

Системні вимоги:
> Операційна система: Windows® XP/Vista
> Процесор: Pentium Pentium IV 2.0 Ггц
> Оперативна пам'ять: 512 мб
> Відеокарта: 3D-видеоадаптер з пам'яттю 256 MБ, сумісний з DIRECTX 9.0c (GeForce 6600 або Radeon X1300)
> Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX® 9.0с
> Вільне місце на жорсткому диску: 4 Гб

Опис:

Зведення Рівноваги - інквізиція, покликана охороняти державу від забороненої магії, жорстока організація із залізною дисципліною і багатовіковими порядками. Служба в ній - це велика честь, тяжкий тягар і гора «брудної роботи», яку можуть виконати тільки лицарі ордена. Тобі належить пройти довгий шлях від амбітного новобранця, який тільки що прибув в столицю, до вищих чинів керівництва. Тебе чекають небезпечні завдання в найдальших куточках миру, боротьба з ворожими арміями і дикими племенами аборигенів, обширні підземелля, що кишать чудовиськами. Але пам'ятай, що в світі Сармонтазари вбивства і подвиги здійснюються ради єдиної мети - розгадки таємниці надзброї під назвою «Бельтіон»!

«Бельтіон. Зведення Рівноваги» вдало суміщає два найпопулярніші жанри - екшен і ролеву гру. Інтригуючий, продуманий сюжет заснований на знаменитій тетралогії Олександра Зоріча. Сценаристом проекту виступає сам автор, який вже увійшов до історії комп'ютерних ігор. Цього разу знаменитий фантаст брав участь в роботі і над літературними елементами, створюючи неповторну атмосферу ігрового простору.

pic pic pic pic pic pic pic pic

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Бельтион: Свод Равновесия | Beltion: Beyond Ritual(Новый Диск) (RUS) [Repack] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Бельтион: Свод Равновесия | Beltion: Beyond Ritual(Новый Диск) (RUS) [Repack], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

bg1973

09.05.10 20:12
biggrin

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS