RSS
 

FreeRelease » Файли » RPG» Drakensang: The Dark Eye (Новый Диск) (RUS...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Drakensang: The Dark Eye (Новый Диск) (RUS) [Repack]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: RPG/3D/3rd
Розробник: Radon Labs
Видавництво: Новий Диск

Системні вимоги:
# Операційна система: Windows® XP SP2/Vista
# Процесор: Pentium® 4 2,4 ГГц або аналогічний Athlon® XP
# Оперативна пам'ять: 1 Гб
# Відеокарта: 3D-видеоадаптер з пам'яттю 256 МБ, сумісний з DirectX® 9.0c (GeForce 6600 або Radeon X1300)
# Вільне місце на жорсткому диску: 8,5 Гб вільного місця на жорсткому диску


Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: лише російський
Мова озвучення: англійська
Таблетка: Не потріба

Опис:

Мирне і спокійне місто Фердок охоплене жахом. Жорстокі і на перший погляд безглузді вбивства змусили людей ховатися за міцними стінами. Розростається змова, в околицях з'явився таємничий архимаг, і невідомо, що замишляють жерці могутнього культу Хесинде. Четвірці відважних персонажів належить битися з багаточисельними ворогами, розкрити плани темних сил і досліджувати загадПеред вами - справжнє відродження жанру! Гра заснована на найуспішнішій серії німецьких настільних ролевих ігор - Das Schwarze Auge. Порядно забуті канони ролевих ігор повертаються разом з епічними пригодами загону героїв. Всього в грі представлено порядка двадцяти різних класів, в дев'яти з них є можливість вибору особливої спеціалізації. Просунута ролева складова і багаточисельні можливості розвитку персонажів спеціально адаптовані і спрощені в порівнянні з настільним варіантом гри. Діалоги з NPC грають важливу роль і безпосередньо залежать від різних умінь і здібностей героїв.
кове гірське плато Дракенсанг.

Особенности RePack версии:
  1. Оригинальный Autorun
  2. Эксклюзивный установщик
  3. Ничего не вырезано, не перекодированно
  4. Запуск через ярлык на десктопе
  5. Установка всех дополнительных ПО для игры
pic
pic pic pic



Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Drakensang: The Dark Eye (Новый Диск) (RUS) [Repack] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Drakensang: The Dark Eye (Новый Диск) (RUS) [Repack], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

стиляга

09.06.16 23:19
butcher first ЛУ4ШАЯ ИГРУХА НА СЕГОДНЕШНИЙ ДЕНЬ(17.06.2009Г.)
  Цитата  

стиляга

09.06.11 23:02
СПОСИБО admin

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS