RSS
 

FreeRelease » Файли » Simulators» Hunting Unlimited 2010 (2009/ENG) [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Hunting Unlimited 2010 (2009/ENG) [L]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Sport (Hunt/fish)
Розробник: SCS Software
Видавництво: Valusoft
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Таблетка: Не потрібна

Опис: Міському жителеві складно представити себе поза галасливим мегаполісом. Він не розуміє, як можна обходитися без нічних клубів, тусовок, гіпермаркетів і інших невід'ємних атрибутів великого міста. Проте, є розваги, які в місті просто недоступні. І чи не головний пропуск міського життя - відсутність можливості вдосталь пополювати.Це прикре непорозуміння може бути виправлене за допомогою гри «Велике полювання 2009», одного з найреалістичніших на сьогоднішній день симуляторів полювання. Вам належить акуратно пробиратися по віртуальних лісах і преріях, щоб не злякати дичину, а потім укласти її одним влучним пострілом. Висліджуючи звіра, вам, як і під час реального полювання, доведеться враховувати безліч чинників - від особливостей ландшафту до звичок звіра. Окрім стандартного режиму в грі є режим чемпіонату, крім того, охочі можуть прийняти участь в сафарі.

Системні вимоги:
Microsoft® Windows® Xp/vista
Pentium® III 800 Мгц або аналогічний Athlon®
256 МБ оперативної пам'яті
750 МБ вільного місця на жорсткому диску
3D-видеоадаптер з пам'яттю 64 МБ, сумісний з Directx® 9.0с (Nvidia® Geforce™ 2)
Звуковий пристрій, сумісний з Directx® 9.0с

[spoiler="Дод. інформація"]
* 8 обширних регіонів
* Величезний вибір зброї і додаткових аксесуарів
* Режим кар'єри і вільного полювання
* Можливість прийняти участь в сафарі[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]


[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Hunting Unlimited 2010 (2009/ENG) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Hunting Unlimited 2010 (2009/ENG) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS