RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
24
груд.

2011 р.

Переглядів: (2773) | Коментарі: (1) | 11.12.24
Автор: allgamenews



Опис: OMSI є дуже реалістичним симулятором автобусів для домашніх ПК . Він переносить вас до Західного Берліна в кінці 80-х, щоб покататися на автобусі лінії 92, яка простягається на 11 кілометрів в район Шпандау. Візьміть на себе роль водія автобуса по вулицях Берліна. У грі є автобус MAN двоповерховий SD200 і SD202 різних років випуску.

Пт
04
лист.

2011 р.

Переглядів: (1792) | Коментарі: (0) | 11.11.04
Автор: allgamenews


Опис:
Симулятор залізниці. Ви можете не тільки кататися на поїздах в ролі машиніста, але і повністю створити свій світ, в якому все буде відбуватися за вашими правилами.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1272) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Опис: Всіма улюблений симулятор "Royal Envoy" повертається до нас, але вже у вигляді продовження під назвою "Royal Envoy 2". Недалекоглядні і нерішучі правителі перетворили колись багате і процвітаюче графство в руїни. Тільки у Ваших силах відновити колишню славу цього живописного місця. Пройдіть всі 63 рівня і вирішіть головоломки, щоб повернути мир і спокій в ці землі. Прекрасна графіка і незвичайні локації припадуть до смаку всім шанувальникам цього жанру.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (1917) | Коментарі: (1) | 11.09.29
Автор: allgamenews


Опис:
Продовження гри F1 2010, яка удостоїлася престижної нагороди British Academy Video Games Award, яка присуджується Британської академією кіно і телебачення (BAFTA).
Нова гра серії F1 створена за згодою з Formula One World Championship: у ній представлені всі пілоти і команди, які беруть участь у світовому чемпіонаті «Формули-1» в 2011 році, а також траси, на яких проходять заїзди.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (1924) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Опис: Чи зможете ви управляти 10000-тонним вантажним потягом, що летять через гірський перевал? Чи доберуться ваші пасажири в цілості й схоронності до свого будинку після снігової ночі? Чи зумієте ви впоратися з експресом, що летять на швидкості 200 км / год? Стати машиністом. Здолавши природу. Точно відтворені локомотиви як наших днів, так і «паровий» епохи.

Пн
12
вер.

2011 р.

Переглядів: (1331) | Коментарі: (1) | 11.09.12
Автор: allgamenews




Опис: попелища, що залишилися від терористичних баз NITO ще димлять, але сили зла вже готують нову атаку. Людство знову опинилося перед лицем страшної загрози, і тільки ви здатні запобігти жахливі події. Мотор запущений, системи залпового вогню приведені в повну бойову готовність, а вороги тремтять в очікуванні майбутньої битви. У цій стрелялке у вашому розпорядженні буде три вертольоти, оснащених новітніми моделями озброєння. Ухиляється від ворожих снарядів і ведіть прицільний вогонь по бойових одиниць противника.

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1189) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews




Опис:
Спеціально для тих, хто любить добре порибалити, закинути вудку і витягнути не іржаву консерву, а гарну рибу! Отже, у грі вас чекає безліч різних настроювань і досить простий ігровий процес, для тих, хто не любить морочитися з приводу клювання. Просто зловіть більше риби!

Чт
21
лип.

2011 р.

Переглядів: (1092) | Коментарі: (0) | 11.07.21
Автор: allgamenews



Рік випуску:
Росія - 10 жовтня 2007
Жанр: Simulator (Helicopter) / 3D
Платформа: PC
Розробник: Microprose
Видавець: Atari
Видавець в Росії: Акелла
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Не потрібно
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російський

Опис: Танки можуть літати - це не жарт гранатометника і не фантазія військового інженера. Досить поглянути на сучасний бойовий вертоліт. Ви відразу зрозумієте, як буде виглядати танк, якщо його забезпечити гвинтом і запустити в небо. Товста броня, укорочені крила з пілонами під найрізноманітніше озброєння і скорострільний авіапулемет на носі. Така купа смертоносного металу, та ще й у маневреному польоті! Ніщо на землі не спасеться, зате в повітрі навіть цей монстр може зустріти гідного суперника ...

Чт
07
лип.

2011 р.

Переглядів: (1504) | Коментарі: (0) | 11.07.07
Автор: allgamenews



Назва:
Vigilante 8
Тип видання: ліцензія
Жанр: Автомобільний Combat (Ігри з PS1)
Розробник: Luxoflux
Дата виходу: 1998
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: англійська
Мова озвучення: англійська
Пігулка: вшита

Опис: Vigilante 8 - відеогра в стилі автомобільного бою (буквально: бій з використанням транспорту), перший реліз вийшов 4 червня 1998 на ігрових платформах PlayStation, Nintendo 64 і Game Boy Color, двійник гри на PC Interstate'76.
Vigilante 8 схожа з тією ж грою на PlayStation - Twisted Metal, але з куди більш кращою графікою і реалістичною фізикою
Ви обираєте автомобіль і відправляєтеся в подорож по США, вас чекають руйнування і аварії. У міру проходження кампанії будуть відкриватися нові машини з незвичайними спеціальними атаками

Ср
06
лип.

2011 р.

Переглядів: (1518) | Коментарі: (0) | 11.07.06
Автор: allgamenews



Назва:
Grand Prix 4: Formula 1 Season
Тип видання: Ліцензія
Розробник: MicroProse
Рік випуску: 2011
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: англійська
Пігулка: присутня

Опис:

Cборка сезону Формули-1 2011 року. Машини (моделі та фарбування), шоломи пілотів, графіка трас, включаючи гаражі і капітанські містки, відповідно до того, що ми бачили в перших гонках сезону. Тактика піт-стопів приведена до нинішнього стану, враховано підвищений знос шин. Представлені 11 команд сучасної Формули-1 за винятком HRT, 17 трас сезону за винятком нових Кореї, Індії і відкладеного ДП Бахрейну


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com